ŠTA SE SVE NEĆE DESITI U HUMSKOJ OVOG LETA: Partizan dogovorio pojačanje, IZRAEL stopirao dolazak igrača!

Autor:

Sport

31.08.2024

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čekaže se još na zamenu za Markovića...

ŠTA SE SVE NEĆE DESITI U HUMSKOJ OVOG LETA: Partizan dogovorio pojačanje, IZRAEL stopirao dolazak igrača!

Foto: Starsport

Posle ispadanja iz Evrope, Partizan je bio primoran da proda kapitena Svetozara Markovića, što je stvorilo veliku prazninu u poslednjoj liniji tima. Na konferenciji pred utakmicu sa Vojvodinom, trener Aleksandar Stanojević je otkrio da je ekipa bila blizu dovođenja reprezentativca Izraela, Stiva Lemkinea.

Međutim, dogodila se neočekivana okolnost, pošto je transfer propao zbog političkih razloga, jer je država Izrael stopirala dolazak Lemkinea u Humsku!

Stanojević je izjavio da je kapiten Marković izrazio želju za odlaskom još u decembru, ali da ga je zamolio da ostane dok ekipa ne pronađe odgovarajuće rešenje. Izgledalo je da je to rešenje bilo u vidu dolaska Lemkinea iz Šahtjora, ali politička situacija je onemogućila realizaciju transfera. Defanzivac zbog zabrane izvesno neće pojačati poslednju liniju Partizana, ali posle svega što su doživeli tokom poslednjih sezona, ovo grobare više ne bi trebalo ni da čudi.

 

Kapiten Marković je rekao još u decembru da želi na leto da ide. Zamolio sam ga da ostane dok ne nađemo adekvatno rešenje. Našli smo ga u Izraelcu koji igra u Šahtjoru. Dogovorili smo se sve sa njim, trebalo je da dođe danas, ali iz političkog razloga on nije došao. Imali smo dogovoren transfer. Država mu je dala zabranu, specifična situacija. On igra za A reprezentaciju Izraela, ne znam šta ćemo da radimo. Moramo da rešimo u narednih pet dana. Videćemo…. -  izjavio je Stanojević na konferenciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading