OVO SU NAJTEŽI I NAJLAKŠI RIVALI ZVEZDE U LŠ! Očekuje se da će žreb za Ligu šampiona doneti uzbuđenje! (FOTO)

Autor:

Sport

29.08.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovogodišnje učešće u Ligi šampiona donosi potpuno novi format takmičenja sa 36 klubova.

OVO SU NAJTEŽI I NAJLAKŠI RIVALI ZVEZDE U LŠ! Očekuje se da će žreb za Ligu šampiona doneti uzbuđenje! (FOTO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da se plasiraju u glavnu fazu Lige šampiona, ostvarivši pobedu protiv Bode Glimta u dvomeču plej-ofa. Ovo je već drugu godinu zaredom da su fudbaleri Crvene zvezde obezbedili svoje mesto među elitom evropskog fudbala. Ovaj uspeh otvara vrata za srpski fudbal da kroz učešće u Ligi šampiona stiče nove bodove za koeficijent, što će imati pozitivan uticaj na celokupnu srpsku fudbalsku scenu.

Ovogodišnje učešće u Ligi šampiona donosi potpuno novi format takmičenja sa 36 klubova, koji će biti podeljeni u četiri šešira sa po devet ekipa. Uvođenjem ligaškog formata, svaki tim će odigrati po osam utakmica, a postojaće jedinstvena tabela na kojoj će se klubovi boriti za pozicije. Interesantno je da će prvih osam timova imati poseban status, dok će ostali klubovi konkurisati za pozicije od 9. do 24. Ovaj novi sistem donosi promene u pravilima, omogućavajući da klubovi iz istog šešira budu smešteni u istu grupu.

Republika

Foto: Starsport

 

 


Analizirajući sastav šešira, moguće je predvideti potencijalno najteže i najlakše rivale za Crvenu zvezdu. U prvom šeširu, Real Madrid i Mančester siti se ističu kao najteži protivnici, dok bi Lajpcig i Borusija Dortmund mogli biti nešto lakši rivali za srpski tim. Drugi šešir donosi Arsenal kao jednog od potencijalnih težih protivnika, takođe i Atletiko Madrid, dok bi Klub Briž i Šahtjor mogli biti poželjniji za Crvenu zvezdu. U trećem šeširu, PSV i Sporting se izdvajaju kao potencijalno teži protivnici, dok bi Dinamo Zagreb i Seltik mogli biti poželjni za srpski tim. Četvrti šešir predstavlja izazov sa ekipama poput Aston Vile i Monaka, dok bi Slovan Bratislava i Šturm mogli biti lakši protivnici za Crvenu zvezdu.

 

 

Najteži mogući rivali Zvezde: Real Madrid, Mančester siti, Arsenal, Atletiko Madrid, PSV, Sporting, Aston Vila, Monako

Najlakši mogući rivali Zvezde: Lajpcig, Borusija Dortmund, Klub Briž, Šahtjor, Dinamo Zagreb, Seltik, Slovan Bratislava, Šturm

Očekuje se da će žreb za Ligu šampiona doneti uzbuđenje i napetost među navijačima, dok će fudbalski svet sa nestrpljenjem iščekivati početak takmičenja. Crvena zvezda će imati priliku da pokaže svoje kvalitete i hrabro se suoči sa najjačim evropskim ekipama, dok će navijači sa nestrpljenjem pratiti svaki korak njihovog puta ka uspehu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading