OVDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO PRENOS ŽREBA! Crvena zvezda će imati ukupno osam rivala u ligaškoj fazi!

Autor:

Sport

29.08.2024

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo izdanje novog formata najjačeg fudbalskog takmičenja na svetu doneće promene u načinu takmičenja.

OVDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO PRENOS ŽREBA! Crvena zvezda će imati ukupno osam rivala u ligaškoj fazi!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde su eliminacijom norveškog Bodea Glimta u plej-ofu za Ligu šampiona uspeli da se kvalifikuju u ligašku fazu ovog prestižnog takmičenja. Ovo će biti četvrti put u poslednjih nekoliko godina da će crveno-beli igrati u glavnoj rundi Lige šampiona, a ovog četvrtka saznaće imena svojih rivala.

Prvo izdanje novog formata najjačeg fudbalskog takmičenja na svetu doneće promene u načinu takmičenja. Svaki klub će igrati po osam utakmica, četiri kod kuće i četiri u gostima, na osnovu čega će se formirati jedinstvena tabela. Prvih osam timova direktno će proći u osminu finala, dok će sastavi od devetog do 24. mesta ići u doigravanje.

Crvena zvezda će imati ukupno osam rivala u ligaškoj fazi, a iz svakog šešira dobiće po dva protivnika. Detalje o izgledu šešira možete pronaći na zvaničnom sajtu takmičenja. Sam žreb moći ćete da pratite u direktnom prenosu na TV Arena sport Premium 1, sa početkom u 18 časova.

Republika

Foto: Starsport

 

 

Najteži mogući rivali Zvezde: Real Madrid, Mančester siti, Arsenal, Atletiko Madrid, PSV, Sporting, Aston Vila, Monako

Najlakši mogući rivali Zvezde: Lajpcig, Borusija Dortmund, Klub Briž, Šahtjor, Dinamo Zagreb, Seltik, Slovan Bratislava, Šturm


Ovaj uspeh predstavlja veliku priliku za Crvenu zvezdu da pokaže svoje kvalitete na evropskoj sceni i da se izbori za dalji napredak u Ligi šampiona. S nestrpljenjem se očekuje žreb kako bi navijači saznali koje ekipe će biti protivnici njihovom omiljenom timu u ovoj fazi takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading