PA, OVO JE CIRKUS! Organizatori morali da KOPAJU teren! Razlog će vas NASMEJATI do suza! (VIDEO)

Autor:

Sport

31.08.2024

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatne scene stižu iz komšiluka.

PA, OVO JE CIRKUS! Organizatori morali da KOPAJU teren! Razlog će vas NASMEJATI do suza! (VIDEO)

Foto: printscreen/Youtube

Pred početak utakmice između Ocelula i Sepsija u Rumuniji, desila se neobična situacija koja je izazvala dosta pažnje.

Naime, trener gostujuće ekipe primetio je tokom zagrevanja da golovi nisu na propisanoj visini od 2.44 metra, već su bili niži.

Posle provere, utvrđeno je da je jedan gol bio visok 2.36 metara, dok je drugi bio visok 2.41 metara, umesto standardnih 2.44 metra. Organizatori su morali odmah da reaguju i isprave ovaj propust kako bi utakmica mogla da počne na vreme.

Odmah je desetak osoba prionulo na akciju kopanja kako bi golovi bili podignuti na propisanu visinu. Ova scena sigurno nije svakodnevna na fudbalskim terenima, ali je pokazala brzu reakciju organizatora i spremnost da se otkloni svaki potencijalni problem pre početka utakmice.

Ova bizarna situacija nije prošla neprimećeno, te su je navijači ismejali na društvenim mrežama. Ipak, fokus je ubrzo prebačen na samu utakmicu, koja je završena pobedom Ocelula rezultatom 2:0. Domaću ekipu je trijumf popeo na drugo mesto prvenstvene tabele, čime su dodatno učvrstili svoju poziciju u rumunskom šampionatu.

Ocelul trenutno ima 15 bodova, koliko i prvoplasirana Univerzitatea Kluž, dok trećeplasirana Univerzitatea Krajova ima poen manje.

U narednom kolu, Ocelul gostuje Gloriji iz Bistrice, dok Sepsi koji je nanizao četiri poraza, dočekuje Botošani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading