STIŽE LOVA U HUMSKU! Saga je završena - Partizan ZVANIČNO prodao igrača! (VIDEO)

Autor:

Sport

31.08.2024

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karijeru nastavlja u klubu kojeg grobari ne pamte po dobru.

STIŽE LOVA U HUMSKU! Saga je završena - Partizan ZVANIČNO prodao igrača! (VIDEO)

Foto: Starsport

Svetozar Marković je zvanično postao novi fudbaler Viktorije Plzenj, potpisavši višegodišnji ugovor nakon uspešno obavljenih medicinskih pregleda. Češki klub će za ovaj transfer uplatiti Partizanu 1.500.000 evra, od čega će polovinu odmah proslediti Olimpijakosu, po prethodnom dogovoru.

Pre odlaska u Češku, Marković je boravio u Humskoj kako bi rešio pitanja dugovanja i potpisao raskid ugovora. Ovaj transfer označio je kraj njegovog boravka u Humskoj, gde je ostavio dubok trag kao kapiten i igrač koji je nosio crno-beli dres u tri mandata.

Svetozar Marković je imao zapaženu ulogu u Partizanu, kako kao dete iz omladinske škole, tako i kao pozajmljeni fudbaler Olimpijakosa. Kao kapiten, u mandatu Igora Duljaja, odigrao je 157 utakmica, postigao osam golova i zabeležio dva asistencije, ostavljajući neizbrisiv trag u istoriji kluba.

Odlaskom Markovića, Partizan je u potrazi za štoperom koji bi mogao da ga zameni, čak i na pozajmicu. Međutim, zbog skorog završetka prelaznog roka, mogućnosti su ograničene, posebno imajući u vidu da je viđeni dolazak Stava Lemkina blokirao Šahtjor iz Donjecka.

Ovaj transfer obeležio je kraj jedne ere za Svetozara Markovića u Partizanu, dok će Viktorija Plzenj, koju grobari ne pamte po dobru, dobiti iskusnog fudbalera koji će doprineti njihovim sportskim ambicijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading