MILOJEVIĆ IMA JOŠ PAR DANA DA SE PRIBERE! Trener crveno-belih nakon derbija izneo GLAVNI PROBLEM - "Šta nas ČEKA?!"

Autor:

Sport

15.08.2024

22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrači su uvek motivisani, to je najbitnije.

MILOJEVIĆ IMA JOŠ PAR DANA DA SE PRIBERE! Trener crveno-belih nakon derbija izneo GLAVNI PROBLEM - "Šta nas ČEKA?!"

Foto: Starsport

Crvena zvezda je uspela da se osamostali na čelu tabele Superlige nakon što je u derbi meču 5. kola kao gost, pobedila Čukarički u Pančevu. Ova pobeda je došla u pravom trenutku, jer su do sada delili prvu poziciju sa Partizanom. Trener šampiona, Vladan Milojević, bio je zadovoljan učinkom svog tima, ali je istakao i neke detalje koji su mogli biti bolji.

Milojević je istakao da postoji problem sa fizičkom pripremom pojedinih igrača, ali je istovremeno pohvalio doprinos igrača sa klupe, naglasivši da je uvek motivisan i da pronalaze minute za sve igrače. Posebno je istakao Luku Ilića, kao plemenitog i fenomenalnog igrača, i pohvalio energiju koju su pokazali rezervisti.

Foto: Starsport

Crveno - beli pod budnim okom trenera Milojevića

- Nemam ja nekih velikih dilema. Treniram ove momke, znam otprilike ko šta može, tako da... Imamo malo problem sa pojedinim stvarima koji se tiču fizičke pripreme, kod pojedinih igrača. Nisu to fizički detalji, koji se tiču njihovih priprema, nego se tu radi o takmičarskom ritmu koji imaju. Ali, šta da radimo. Tako je, kako je. Sve u svemu, mislim da smo odigrali kvalitetno prvom poluvreme. Posle toga smo jednom pogrešili, dozvolili Čukarički da dođe u situaciju da može da nas kazni. To ne bi smelo da nam se dešava. A onda kad smo mogli da damo i treći gol, jednostavno, mi primimo. Čukarički se vratio, ali mislim da su igrači koji su ušli s klupe dali svoj doprinos, i to mi je veoma drago. Uvek imamo motivisane igrače koji ulaze s klupe. Nije to lako, i svestan sam toga. Ali, mislim da su to sve dobri momci, koji imaju motivaciju. Mogli ste to da vidite danas u Luki Iliću, koji je jedan plemeniti, fenomenalan igrač. Problem jeste, ali pronalazimo minute, biće minuta za sve. Videli ste tu i fenomenalnu energiju, i takav gol. Nije samo on bio danas takav, i mali Lazar (Jovanović) i (starter) Mimović... Elšnik... Imamo stvarno dosta dobrih, kvalitetnih igrača. Samo treba da se "upakujemo još". Imamo još nekoliko dana, pa se nadam svemu najboljem za utorak - najavio je Zvezdin trener prvi meč sa Bodeom u borbi za Ligu šampiona.

Trener Crvene zvezde je najavio prvi meč sa Bodeom u borbi za Ligu šampiona, ističući da veštačka podloga u Pančevu neće imati dodirnih tačaka sa onom koja ih očekuje u Norveškoj. Izrazio je nadu da će se njegov tim dobro pripremiti za ovaj izazov.

- Mislim da ovaj teren sa onim u Norveškoj nema blage veze. Onaj tamo je "pod vodom", brz, ovo je ipak teren. Bez obzira što su domaćini pokušali da urade sve, i hvala im. Ja sam prvi put na ovom stadionu, velelepnom, baš mi se sviđa, ali neće imati dodirnih tačaka sa onim što nas čeka - zaključio je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading