TO DOVOLJNO GOVORI O MOM RADU I KVALITETU! Nenad Lalatović pred velikim podvigom!

Autor:

Sport

23.08.2024

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni stručnjak pred velikim jubilejem.

TO DOVOLJNO GOVORI O MOM RADU I KVALITETU! Nenad Lalatović pred velikim podvigom!

Foto: Jelena Grlić

Fudbaler Mladosti iz Lučana danas od 21.00 čas dočekuju Čukarički u okviru šestog kola Superlige Srbije. Ova utakmica biće posebna za trener Lučanaca, Nenada Lalatovića kojem će ovo biti 200. pobeda u karijeri ako danas dođe do pozitivnog rezulata, što je zaista impresivan učinak. Ovaj iskusni stručnjak je prvo za Republiku izneo svoja očekivanja pred ovaj okršaj.

- Nema šta, teška utakmica. Čukarički je blagi favorit, pobedio je OFK Beograd i Vojvodinu. To samo govori o njihovom kvalitetu, imaju fenomenalne igrače i odlično organizovan klub. Mi igramo kao domaćini u Užicu, a ne u Lučanima, ali ćemo dati sve od sebe da zabeležimo pobedu. Mi svaku utakmicu idemo na pobedu nikada na nerešeno - rekao je i nastavio:

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

- Ovo će biti moja 200. pobeda u karijeri. Iskreno, to sam saznao danas prvi put, iznenadio sam se. Vreme leti. Ljudi ili te voli ili ne vole. To sasvim dovoljno govori o mom radu i kvalitetu i ne može niko da ospori tolike pobede. Biću jako ponasan ako bude ta jubilarna 200. pobeda, jer je to stvarno zadivljujuća cifra - poručio je Lalatović.

Lalatović je definitivno jedan od najperspektivnijih trenera na ovim prostorima koji je poznat po svom burnom temperamentu i nekada kontroverznim izjavama. U svojoj karijeri je mahom vodio srpske klubove, a sve ukupuno je promenio 17 angažmana. Svoj najveći pečat je ostavio u sezoni 2018/19 kada je sa niškim Radničkim bio vicešampiona Srbije i u takmičarskog 2019/20 kada je osvojio Kup Srbije sa Vojvodinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading