TRAGEDIJA: Mladi fudbaler izgubio život u stravičnoj nesreći!

Autor:

Sport

30.08.2024

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika tuga.

TRAGEDIJA: Mladi fudbaler izgubio život u stravičnoj nesreći!

Foto: Shutterstock

Grčki fudbaler Janis Kikidis pretrpeo je tragičnu sudbinu u saobraćajnoj nesreći u turskom gradu Lampsaku, koja je rezultirala gubitkom njegovog i života njegove devojke. Ovaj dvadesetogodišnji talentovani sportista nedavno se pridružio Apolonu iz Eritreje, a njegova smrt je šokirala fudbalski svet.

Prema izveštajima, vozilo u kojem su se nalazili Janis i njegova devojka završilo je smrskano pored puta nakon sudara sa kamionom. Ova tragična nesreća takođe je rezultirala povredama još dve osobe koje su se nalazile u kamionu.

Klub Apolona izrazio je duboku tugu povodom gubitka Janisa Kikidisa i njegove devojke.

- Nekoliko dana posle njegovog oca (Andreas Kikidis)... Porodica Apolona oseća duboku tugu i tuguje zajedno sa ostatkom grada - poručuju.

Tragična smrt Janisa Kikidisa je potresla sportsku zajednicu, a njegova mlada karijera je prekinuta na izuzetno tužan način. Ova vest je podsetnik na krhkost života i podstrek svima da cene svaki trenutak koji im je dat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading