ZLATNI OLIMPIJAC DOŠAO DA PODRŽI ZVEZDU U BORBI ZA LŠ: Sprema se spektakl na ''Marakani''!

Autor:

Sport

28.08.2024

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli pred velikim izazovom.

ZLATNI OLIMPIJAC DOŠAO DA PODRŽI ZVEZDU U BORBI ZA LŠ: Sprema se spektakl na ''Marakani''!

Foto: Republika.rs

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21.00 čas dočekuju Bode/Glimt na stadionu ''Rajko Mitić'' u okviru plej-ofu za Ligu šampiona. Pred crveno-bele je veliki izazov, jer igraju i za čast srpskog fudbala. Ukoliko tim iz Ljutice Bogdana ne ostvari trijumf očekuju ih ozbiljni finansijski gubici i propuštanje prilike za značajnim prihodima.

Večeras će čuvena ''Marakana'' biti ispunjena do poslednjeg mesta i očekuje nas veliki spektakl. Svi su došli da podrže Zvezdu u borbi za Ligu šampiona, a među njima je i zlatni vaterpolista, Sava Ranđelović, koji je na Olimpijskim igrama u Parizu pokazao da je Srbija nesalomiva u tom sportu.

Foto: Republika.rs

Sava Ranđelović

Norveški tim došao je u Beograd sa rezultatskom prednošću, ali 50.000 navijača pružiće podršku srpskom prvaku u ovom važnom meču. Iako je Bode  pokazao svoju kvalitetnu igru u prvoj utakmici, šampion Srbije je uspelo da donese podnošljiv poraz od 2:1, ostavljajući rezultat otvorenim za večerašnji duel. Sada je na crveno-belima da pruže bukvalno 100 odsto snage kako bi ostvarili cilj i izborili plasman u Ligu šampiona.

Trener Vladan Milojević najavio je pobedu u večerašnjem duelu:

- Očekuje nas drugo poluvreme utakmice u plej-ofu za Ligu šampiona na našem stadionu. Dobro vam je poznat rezultat u prvoj utakmici. Sigurno jedna utakmica sa velikim značajem, posebno jer je ulog ulazak u Ligu šampiona. U prvoj utakmici je Bode bio da kažem bolji i pobedio je, kao što sam rekao posle te utakmice završeno je samo prvo poluvreme. Mislim da smo se za ovo vreme oporavili i malo došli do pojedinih igrača koji su se podigli fizički i imamo 90 minuta - poručio je Milojević na konferenciji za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading