SVI U MOJOJ PORODICI SIMPATIŠU ZVEZDU! Bojan Krkić uzbuđen zbog gostovanja na ''Marakani''!

Autor:

Sport

29.08.2024

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma sam srećan što ćemo igrati protiv Crvene zvezde - ističe Krkić.

SVI U MOJOJ PORODICI SIMPATIŠU ZVEZDU! Bojan Krkić uzbuđen zbog gostovanja na ''Marakani''!

Foto: Tanjug/AP

Bojan Krkić, bivši igrač Barselone, izrazio je veliko zadovoljstvo što će se "katalonski gigant" susresti sa Crvenom zvezdom u novom formatu Lige šampiona.

- Iskreno, veoma sam srećan što ćemo igrati protiv Crvene zvezde, što će Barselona igrati u Beogradu. Jedva čekam da dođem, verujem da će to biti jedna dobra utakmica i za nas i za Crvenu zvezdu - istakao je Krkić.

Foto: Tanjug/AP

Bojan Krkić

Iako se šuškalo da bi Bojan Krkić mogao da pojača Crvenu zvezdu, to se ipak nije desilo tokom njegove igračke karijere.

- Bilo je priča, moj otac je iz tih krajeva. Svi znaju da u mojoj porodici mnogi simpatišu Crvenu zvezdu, uvek je specijalna mogućnost kada imate priliku da dođete u Beograd i igrate protiv Crvene zvezde - naglasio je Krkić.

Podsetimo, Bojan Krkić je rođen u Španiji, ali njegov otac je Srbin. Dugo se spekulisalo da će igrati za selekciju Srbije, međutim izabrao je Španiju za koju je zabeležio samo jedan nastup. Ponikao je u Barseloni, a kasnije je igrao za klubove poput Rome, Milana, Ajaksa, Stouka, Majnca, Alavesa, Montreala i Kobeja.

Zvezdi će na Marakanu doći Barselona, Benfika, PSV i Štutgart, dok će gostovati protiv Intera, Milana, Jang Bojsa i Monaka.

Bojan Krkić je svojom izjavom uneo dodatnu draž predstojećem susretu između Barselone i Crvene zvezde, stvarajući dodatno uzbuđenje među navijačima obe ekipe. Očekuje se da će ova utakmica biti jedna od najzanimljivijih u grupnoj fazi Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading