OSTALA JE NEIZBRISIV TRAG! Klub iz regiona se emotivnim rečima oprostio od BRUTALNO ubijene žene!

Autor:

Sport

24.08.2024

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga u Sarajevu ne jenjava.

OSTALA JE NEIZBRISIV TRAG! Klub iz regiona se emotivnim rečima oprostio od BRUTALNO ubijene žene!

Foto: Facebook/Printscreen

U elitnom delu Sarajeva, početkom ove nedelje, dogodila se tragična vest koja je potresla ceo grad.

Naime, 60-godišnja Nadira Sahačić brutalno je ubijena, ostavljajući porodicu, prijatelje i čitav grad u šoku i tuzi. Nadira je bila poznata kao velika navijačica Fudbalskog kluba Željezničar, a takođe je obavljala funkciju delegata sarajevskog kluba sa Grbavice.

- Volela je život i Želju... S tugom i žaljenjem obaveštavamo javnost da je u 61. godini brutalno ubijena Nadira Sahačić, velika navijačica FK Željezničar i bivša delegatkinja Skupštine. FK Željezničar izražava najiskrenije saučešće porodici Sahačić, prijateljima i svim ožalošćenima - navedeno je u saopštenju kluba.

 

 

Nadira Sahačić bila je poznata po svojoj strastvenoj podršci člana Premijer lige BiH i njenom predanom angažmanu među Sarajlijama. Njena ljubav prema životu i fudbalu bila je nešto što je definisalo njen karakter, ostavljajući dubok trag među navijačima i u samom klubu.

Fudbalski klub Željezničar izrazio je najiskrenije saučešće porodici Sahačić, prijateljima i svim ožalošćenima putem zvaničnog saopštenja. Ova tragična vest potresla je mnoge ljude širom Sarajeva, ali i šire, te su se reakcije javnosti odrazile kroz izraze tuge i žaljenja za preminulom Nadirom Sahačić. Ona će zauvek ostati upamćena kao velika ljubiteljka fudbala i verni navijač sarajevske ekipe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading