ŠOK PRED ŽREB ZA LIGU KONFERENCIJA! TSC uručio OTKAZ treneru! Već se ZNA i ko će na njegovo mesto?!

Autor:

Sport

30.08.2024

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dean Klafurić napustio Bačku Topolu.

ŠOK PRED ŽREB ZA LIGU KONFERENCIJA! TSC uručio OTKAZ treneru! Već se ZNA i ko će na njegovo mesto?!

Foto: Starsport

Fudbaleri TSC danas će saznati imena protivnika u grupnoj fazi Lige konferencija, a dok se kuglice na žrebu ne zavrte, stigla je šokantna vest - Dean Klafurić nije više trener superligaša iz Bačke Topole!

Fijasko u dve utakmice protiv Makabija iz Tel Aviva (0:3, 1:5), na čijoj klupi sedi doskorašnji trener Topolčana Žarko Lazetić, kao i očajan start u Superligi Srbije (dva poraza u prvih pet kola) koštali su posla šefa struke Deana Klafurića.

Odluka koja sigurno nikoga nije iznenadila je doneta, prenosi Mozzartsport, i navodi da će u nedelju ekipu voditi dosadašnji pomoćni trener Boris Žmukić.

Foto: Jelena Grlić

Darko Tešović

Ime novog trenera ekipe iz Bačke Topole još nije poznato, a mnogima je zapalo za oko da je jučerašnju utakmicu sa Makabijem uživo gledao nekadašnji igrač Partizana i dugogodišnji pomoćnik sadašnjeg trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića Darko Tešović.

U igri se nalazi još nekoliko veoma poznatih trenerskih imena, pa je na rukovodstvu srpskog predstavnika u Evropi koji će igrati Ligu konferencija da izabere Klafurićevog naslednika. Očekuje se da odluka bude doneta u najskorije vreme.

TSC je u prošloj sezoni Superlige Srbije zauzeo treće mesto, što mu je omogućilo igranje u plej-ofu Lige Evrope, ali su Izraelci bili nepremostiva prepreka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading