MARAKANA JE PROKLJUČALA! Kapiten golom VODI Zvezdu u Ligu šampiona! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.08.2024

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majstorija Uroša Spajića.

MARAKANA JE PROKLJUČALA! Kapiten golom VODI Zvezdu u Ligu šampiona! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde na dobrom su putu da izbore plasman u Ligu šampiona, jer od 59. minuta imaju rezultat koji im odgovara.

Izabranici Vladana Milojevića su na pola časa pre kraja utakmice poveli sa 2:0 protiv Bode Glimta i poništili trijumf Norvežana iz prve utakmice od 2:1, te sada srpski prvak ovim skorom prolazi u grupnu fazu najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Čekala je Zvezda priliku i dočekala je posle kornera sa desne strane, kada je posle kornera i centaršuta slovenačkog reprezentativca Elšnika najviši bio kapiten crveno-belih Uroš Spajić i silovitim udarcem glavom zatresao mrežu golmana Haikina.

Proključala je Maraka tada, erupcija oduševljenja na stadionu "Rajko Mitić", sada je sve u rukama Crvene zvezde, jer ukoliko sačuva ovaj rezultat ide u Ligu šampiona, koja će se od ove sezone prvi put igrati po novom formatu.

Pobeda protiv Bode Glimta donela bi crveno-belima 30 miliona evra, plus minumum šest UEFA bodova. Obaveza crveno-belih je da ove sezone osvoje 10 bodova kako bi ostali među TOP 50 klubova po koeficijentu i za naredni ciklus.

Crvena zvezda bi plasmanom u Ligu šampiona žreb u četvrtak posmatrala iz trećeg šešira. Kompjuter bira protivnike sam, crveno-beli bi dobili dve ekipe iz najjačeg šešira, dve iz drugog, dve iz svog trećeg i dve iz četvrtog šešira. Kompjuter bi odredio po četiri domaćinstva i gostovanja.

Svaka pobeda u grupnoj fazi donosi 2,1 milion evra, a remi 700.000 evra. Plasman u osminu finala obezbediće osam najuspešnijih po broju bodova, ekipe od 9. do 24. mesta igrale bi plej-of (11/12. i 18/19. februar 2025.) za plasman u osminu finala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading