BILI SMO KILAVI, ALI VIDIMO SE NA MARAKANI! Oglasio se kapiten crveno-belih - Spajić OPTIMISTIČAN uprkos PORAZU!

Autor:

Sport

20.08.2024

23:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znali su šta ih čeka.

BILI SMO KILAVI, ALI VIDIMO SE NA MARAKANI! Oglasio se kapiten crveno-belih - Spajić OPTIMISTIČAN uprkos PORAZU!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde, Mirko Ivanić i Uroš Spajić, sagledali su razloge poraza od Bodo Glimta (1:2) u prvoj utakmici plej-ofa za plasman u Ligu šampiona. Ivanić ističe da je ovo bila jedna od najtežih utakmica, ali veruje u prolaz crveno-belih, dok Spajić smatra da je Zvezda morala biti hrabrija i agresivnija na terenu.

Ivanić ističe da poraz nije bio ono što su očekivali, ali da gol Ognjena Mijailovića pruža nadu za revanš utakmicu na Marakani. Veruje u prolazak u grupnu fazu Lige šampiona, ističući da Zvezda igra na svom stadionu i veruje u kvalitet svog tima.

Kapiten Uroš Spajić ističe da su crveno-beli dali previše prostora rivalu, te da su kasnili i nisu bili dovoljno agresivni na lopti. Ipak, veruje da je Zvezda kvalitetnija ekipa i da je pokazala karakter u poslednjih 20 minuta utakmice. Očekuje hrabriju Zvezdu na Marakani i ističe da mora da se odgovori trkom i agresijom.

- Znali smo kako igraju i šta nas čeka. Ali previše lufta smo im dali, osećali su se komforno. Mi smo kasnili dosta, nismo bili agresivni na lopti. Preživeli smo prvo poluvreme, u drugo smo ušli kilavo. Tek posle golova smo reagovali kako treba. Mi smo kvalitetnija ekipa, pokazali smo zadnjih 20 minuta kako treba da se igra. Kad smo stali na loptu, izašli u presing, otvorio se prostor. Može da se igra, samo treba da verujemo više u sebe. Očekujem hrabriju Zvezdu na Marakani, ovo nije naš maksimum. Mora da se odgovori trkom, agresijom. Nakon toga dolazi individualni kvalitet za koji smatram da je na našoj strani - jasan je Spajić

Revanš utakmica između Crvene zvezde i Bodo Glimta je na programu naredne srede, a očekuje se da crveno-beli pruže maksimum pred svojim navijačima kako bi ostvarili plasman u grupnu fazu Lige šampiona. S obzirom na izjave Ivanića i Spajića, možemo očekivati hrabriju i agresivniju igru Crvene zvezde u revanšu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading