SKANDAL U LJUBLJANI! Žestok sukob slovenačke policije i hrvatskih navijača!

Autor:

Sport

29.08.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos u glavnom gradu Slovenije.

SKANDAL U LJUBLJANI! Žestok sukob slovenačke policije i hrvatskih navijača!

Foto: Printscreen

Sukob navijača i policije

Revanš utakmica plej-ofa Lige konferencija između Olimpije i Rijeke, koja se igrala u Ljubljani, prekinuta je u 60. minutu. Razlog prekida bila je bakljada navijača Rijeke, koji su zasuli teren i gađali domaće fudbalere. Sudija meča je odmah zaustavio igru i poslao igrače obe ekipe u svlačionicu, sve dok se ne isprazni tribina sa gostujućim navijačima.

Nakon petog gola Olimpije, hrvatski navijači su izgubili kontrolu i počeli da divljaju, bacajući baklje na teren i među pristalice domaćeg tima, a potom se sukobljavajući s policijom. Ova nasilna reakcija dovela je do trenutka kada je sudija Urs Šnajder bio primoran da prekine meč.

Tada je interventna slovenačka policija upala na tribinu i krenula da izbacuje hrvatske navijače. Ova reakcija policije je izazvala dodatnu pažnju, jer je retkost da se ovakvi incidenti rešavaju na ovaj način.

Atmosfera na stadionu bila je napeta, a navijači su bili svedoci nečega što se retko viđa na fudbalskim utakmicama. Prekid je stvorio veliku tenziju među prisutnima, a pitanje je kako će se utakmica završiti nakon ovakvog neplaniranog prekida.

Prekid još uvek traje, a rezultat pri prekidu je 5:0 za Olimpiju. Ovo je svakako neočekivan prekid, koji će ostaviti trag na ovom meču i koji će se dugo pamtiti. S obzirom na situaciju, ostaje da se vidi kako će se završiti ova utakmica i kakve će biti posledice ovog incidenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading