NE MOŽEMO DANIMA DA GA BIČUJEMO! HIT izjava trenera Partizana pred revanš sa Gentom!

Autor:

Sport

27.08.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-belima preti katastrofa.

NE MOŽEMO DANIMA DA GA BIČUJEMO! HIT izjava trenera Partizana pred revanš sa Gentom!

Foto: FK Partizan

Partizan se sprema za revanš meč protiv Genta, svesni da imaju težak teret minus gola iz prvog meča. Trener tima iz Humske, Aleksandar Stanojević poručuje da njegov tim nema šta da izgubi i da moraju uložiti sve napore kako bi prošli dalje. On ističe da su imali dosta šansi u Beogradu i da veruju da mogu da ostvare povoljan rezultat.

– Imamo loš rezultat iz prve utakmice, ali imamo prava da se nadamo jer smo pokazali da možemo da ostvarimo povoljan rezultat. Imali smo dosta šansi u Beogtradu. Nemamo šta da izgubimo, moramo da uradimo sve da pokušamo da prođemo dalje. Verujemo da možemo - naveo je Stanojević i dodao:

– Očekujem različitu utakmicu. Očekujem veći pritisak s njihove strane. Bila je sablasna atmosfera, i nama znači da igramo pred publikom. Posle analiza sam zadovoljan kako smo igrali. Bili smo opasni, direktni, konkretni. Da budemo strpljivi, da odgovorimo na pritisak - jasan je on.

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojevič

Naglašava da je Evropa od velikog značaja za srpski fudbal i da su svi motivisani za ovu utakmicu.

– Svi znamo šta znači Evropa za srpski fudbal. Motivisani smo, svima znači ova utakmica. I ovi što nisu svesni, predočeno im je kolika je važna utakmica. Nama treba Evropa. Igrali smo dobru utakmicu, izašli iz grupe. Imali su trenera, produžio ugovor, ostao - rekao je strateg crno-belih.

Dotakao se i Kalulua.

– On je profesionalac, izvinio se. Ne možemo da danima bičujemo. Postoje sistemi vrednosti, pravila, platio je ceh. Drugi put nema pravo na grešju. U suštini je iznad nas svaka situacija, nastavljamo normalno, ali zna se kako moramo da se ponašamo. Ako se ponove neke stvari, mora da se prekine sardanja - poručio je Stanojević

Veliki problem je Saldanja. Brazilac je pod velikim znakom pitanja.

– Imamo problem sa Saldanjom. Ne zna se šta će biti. Ako on igra, ako ne igra. Znamo kako ćemo ako on igra, a kako on ne igra. Fizički je pitanje da li će da bude spreman. Znaju svi koliko nam znači za klub, za državu, za navijače - podvukao je Aleksandar Stanojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading