OVO SE ''GROBARIMA'' NIMALO NEĆE DOPASTI: Partizan uputio HITAN apel navijačima!

Autor:

Sport

24.08.2024

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli pred važnim izazovom

OVO SE ''GROBARIMA'' NIMALO NEĆE DOPASTI: Partizan uputio HITAN apel navijačima!

Foto: Starsport

Igrači i navijači Partizana

Fudbalski klub Partizan je nedavno dobio odluku od UEFA da će biti kažnjen sa dve utakmice igranja bez prisustva publike. Ovo je već stupila na snagu za prvu utakmicu plej-of faze Lige konferencije protiv  Genta, koja je odigrana 22.08.2024. godine u Beogradu. Zbog toga se iz crno-belog tabora upućuje hitan apel navijačima da ne putuju u Belgiju za revanš utakmicu, jer prisustvo gostujućih navijača i kupovina ulaznica nije moguća zbog pomenute disciplinske mere.

- Shodno UEFA odluci broj 38818/ikio, Fudbalski klub Partizan je kažnjen sa dve utakmice igranja bez prisustva publike. Odluka je stupila na snagu već za 1. utakmicu plej-of faze Lige konferencije, FK Partizan - KAA Gent koja je odigrana 22.08.2024. godine u Beogradu - započeli su iz Humske i nastavili:

Foto: facebook.com/balkanskinavijaci123/printscreen

Grobari

- Kako odluka obuhvata i revanš utakmicu plej-of faze Lige konferencije, KAA Gent - FK Partizan, u Gentu, molimo sve navijače i simpatizere crno-belih da ne kreću put Belgije, jer prisustvo gostujućih navijača i kupovina ulaznica nije moguća zbog pomenute disciplinske mere. Zahvaljujemo se svima na razumevanju, sa željom da se FK Partizan plasira u UEFA Ligu konferencije - poručuju crno-beli.

U prvoj utakmici plej-of faze Lige konferencije, Partizan je poražen od Genta rezultatom 1:0. Ovo je postavilo veliki pritisak na Partizan pred revanš koji je zakazan za sredu od 18 časova u Gentu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading