ZVEZDA ODBILA UNOSNU PONUDU ZA ĐIGU IZ PREMIJER LIGE! Terzić otkrio da li je prelazni rok završen!

Autor:

Sport

29.08.2024

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper crveno-belih zadivio sve.

ZVEZDA ODBILA UNOSNU PONUDU ZA ĐIGU IZ PREMIJER LIGE! Terzić otkrio da li je prelazni rok završen!

Foto: Starsport

Ekipa Crvene zvezde uspela je da se plasira u Ligu šampiona, a sada je saznala i svoje rivale u takmičenju. Generalni direktor Zvezdan Terzić izrazio je zadovoljstvo novim sistemom takmičenja, ističući da je ekipa odbila primamljive ponude za neke od svojih igrača, poput Nasera Đige, čija je cena dostigla čak 10.000.000 evra.

- Želimo da se fokusiramo samo na prvoj utakmici. Sačuvali smo tim, danas smo imali jako puno ponuda, ni sami nismo očekivali. Pre svega smo za Đigu dobili 10.000.000 evra, odbili smo. Za Hvanga, Edijaea. Želimo da sačuvamo tim, istorijska prva sezona u novom formatu, želimo da predstavimo Zvezdu i Srbiju u pravom svetlu - jasan je Terza.

Foto: Starsport

Zvezdan Terzić

Istakao je Terzić i da nema više promena u timu.

- Prelazni rok smo odradili na vreme, veliki fond igrač, nikog nećemo dovoditi. Nadamo se da niko neće otići, s ovim timom kao sinoć ulazimo u Ligu šampiona. Sa Hvangom i Đigom. Kad su me pitali, imamo najbolji tim za ovih 10 godina koliko smo tu. Nama treba 2-3 nedelje da se namestimo, mnogo igrača koji se vraćaju iz povreda. Nemam dilemu nakon reprezentativne pauze da ćemo 17. septembra izgledati kako treba - naveo je Zvezdan Terzić.

Umesto tradicionalnog izvlačenja kuglica, ovog puta je kompjuterski generisana raspodela timova, što je doprinelo uštedi vremena i efikasnosti procesa. Sada svaki klub, uključujući i Crvenu zvezdu, ima osam protivnika - četiri kod kuće, četiri u gostima.

Crvena zvezda će se naći u trećem šeširu zajedno sa još devet ekipa. Žreb je odlučio da će Zvezda igrati protiv ekipa iz četvrtog šešira, a njeni protivnici biće Inter, Barselona, Benfika, Milan, Jang Bojs i PSV.

Ovog puta, istorija se piše iz jednog drugog razloga - srpski prvak će biti akter prve sezone novoformirane Lige šampiona. Novi format takmičenja donosi sa sobom nove izazove i uzbuđenja za Crvenu zvezdu i njenim navijače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading