NORVEŽANI PRAVE UZBUNU PRED MEČ SA ZVEZDOM! Žale se UEFA, a sve zbog OVOGA!

Autor:

Sport

28.08.2024

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica na stadionu "Rajko Mitić" igra se od 21 čas.

NORVEŽANI PRAVE UZBUNU PRED MEČ SA ZVEZDOM! Žale se UEFA, a sve zbog OVOGA!

Foto: www.profimedia.rs

Uoči revanš meča plej-ofa za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Bode Glimta, jedan navijač norveškog tima izrazio je nezadovoljstvo zbog oznaka na tenku koji se nalazi ispred stadiona.

Na društvenoj mreži "X", korisnik je istakao da se ispred stadiona nalazi T-54 tenk sa Z oznakama, postavljajući pitanje da li je ovo prihvatljivo s obzirom na predstojeću utakmicu?

Ovaj incident podseća na situaciju od pre nekoliko meseci kada su delije razvile transparent "Braća zauvek" tokom prijateljskog meča između Crvene zvezde i Zenita. Tada je isti korisnik izrazio nezadovoljstvo zbog "spajanja" srpske i ruske zastave, ističući da je Gasprom, glavni sponzor Crvene zvezde, u vezi sa ruskom državom.

 

 

Ovi događaji izazvali su različite reakcije javnosti, sa jedne strane pokazujući osetljivost na geopolitičke teme u sportu, a sa druge strane izazivajući polemike o tome gde se crta granica između sportskih dešavanja i politike.

Očigledno je da pojedini navijači imaju snažna osećanja prema određenim političkim pitanjima i da to može uticati na atmosferu oko sportskih događaja.

Ipak, centralni fokus ostaje na samoj utakmici, gde će Crvena zvezda i Bode Glimt odmeriti snage u borbi za plasman u Ligu šampiona. Očekuje se velika podrška sa tribina, a fudbaleri obe ekipe će pokušati da se fokusiraju na igru i ostvarenje željenog rezultata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading