SLIKA KOJA JE OBIŠLA EVROPU! Vladan Milojević u SUZAMA na kolenima! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.08.2024

23:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emocije su bile jače.

SLIKA KOJA JE OBIŠLA EVROPU! Vladan Milojević u SUZAMA na kolenima! (VIDEO)

Foto: printscreen

Crvena zvezda je ostvarila veličanstven uspeh plasiravši se u Ligu šampiona nakon pobede nad norveškim Bode Glimt-om. Revanš utakmica kvalifikacija odigrana je na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu, gde je Zvezda nadoknadila gol zaostatka iz prve utakmice i trijumfovala rezultatom 2:0 (1:0).

Nakon ostvarene pobede, stadion "Rajko Mitić" bio je poprište velikog slavlja. Trener Vladan Milojević se emotivno obratio navijačima, završivši na kolenima i u suzama, dok su delije ispunile tribine pesmom i ovacijama.

Brazilac Duarte je bio strelac iz penala u 24. minutu, što je bio prvi korak ka ostvarenju cilja. Uroš Spajić je zatim u 59. minutu postigao drugi gol, čime je zapečatio pobedu Crvene zvezde i obezbedio plasman u Ligu šampiona.

Plasman u Ligu šampiona predstavlja krunu trnovitog puta koji je Crvena zvezda prešla kroz kvalifikacije. Ovaj rezultat predstavlja veliko postignuće za klub, igrače i navijače, te takođe obezbeđuje i finansijsku nadoknadu koja će biti od velikog značaja za dalji razvoj kluba.

Crvena zvezda je ulaskom u Ligu šampiona i zaradila desetine miliona evra. Samo učešće u novoj, "reformisanom" takmičenju najelitnijeg ranga, donosi svim timovima osnovnu zaradu od 18,6 miliona evra. Svaka pobeda biće nagrađena sa 2,1 milion evra, a remi sa 700.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading