ATMOSFERA JE BILA SJAJNA, ZVEZDA JE ODLIČAN TIM! Trener Bodea izneo utiske nakon meča!

Autor:

Sport

29.08.2024

00:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mislim da smo bili pod velikim pritiskom da ostvarimo neki rezultat - porućio je strateg norveškog tima.

ATMOSFERA JE BILA SJAJNA, ZVEZDA JE ODLIČAN TIM! Trener Bodea izneo utiske nakon meča!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde uspeli da obezbede plasman u Ligu šampiona nakon pobede na Bode/Glimtom rezultatom 2:0. Norveški tim je imao prednost iz prvog meča 2:1, ali su crveno-beli uspeli da nadoknade zaostaka i ostvare veliki uspeh. 

Nakon susreta, trener Bodea, Kjetil Knutsen izneo je svoje utiske.

Kako se osećate sada?

- Osećam se dobro. Pre svega, mislim da smo bili pod velikim pritiskom da ostvarimo neki rezultat. Gubili smo lopte često, oni su nam oduzimali, nadao sam se da će Glimt izgledati bolje. 

Ubeđeni smo da ste podlegli atmosferi

- Ne, bilo je to fantastično raspoloženje, kako treba i da izgleda. Ne mogu da kažen za svakog igrača pojedinačno, ali ako hoćemo u elitu moramo da znamo da se nosimo sa time.

Zasto ste ovde ovako razočarali?

- Mislkm da treba malo da se opustimo i rezimiramo ovakvu utakmicu onakva kakva je, moramo da batalimo izgovore - vrućina, publika... Hoću da gledam nas i nadam se da će rezultat biti bolji u narednim godinama.

Kako se podići za Ligu Evrope?

- Kao i uvek, dolaze nove utakmice i život ide dalje. Imamo da se borimo za mnogo toga u Ligi Evrope. Veoma smo motivisani i želimo da imamo dobru sezonu. 

Tri igrača ste izmenili, kasno?

- Izmene dolaze kada postoji potrebe za njima, možemo diskutovati o tome, ali osećali smo da smo malo iscrpljeni i onda smo ponovo pokušali da ne menjamo prerano. Pokušali smo da ubacimo sveže krvi pred kraj. Nisam još sagledao sve stvari koje smo učinili, ali razumem zašto mislite da sam prekasno izvršio izmene.

- Ponosan sam što ćemo učestvovati u Ligi Evrope i to je početna tačka za dalji razvoj i biće uzbudljivo uprkos svemu.

Da li ste razočarani jer niste postigli pogodak?

- Nadao sam se boljem izdanju, pogotovo u pevom poluvremenu. Igrali smo protiv sjajnog tima sa mnogo dobrog igrača. Bodo Glimt jeste ofanzivan tim, ali nažalost nismo bili dovoljno dobri.

Bodo i Zvezda su imali isti posed, ali Norvežani niti jednu ozbiljnu šansu?

- Nisam iznenađen Zvezdinim izdanjem, jer su dobar tim. Ja sam bio skoncentrisan na svoj tim, atmosfera jeste bila fantastična i to mora da nam se sviđa da igramo u takvim okolnostima. Razočarajuće je što nismo stvarali šanse, tako da moramo biti iskreni i priznati da je Crvena zvezda bila bolja - zaključio je Knusten.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading