RADI SE O JEDNOM GOLU, NE TREBA PREVIŠE OTVARATI VRATA! Legendarni Pančev za Republiku o meču Zvezde i Bodea!

Autor:

Sport

28.08.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne treba žuriti, imamo veliko znanje i kvalitet da damo taj jedan gol, zato verujem u uspeh, poručuje Pančev.

RADI SE O JEDNOM GOLU, NE TREBA PREVIŠE OTVARATI VRATA! Legendarni Pančev za Republiku o meču Zvezde i Bodea!

Foto: BSS

Darko Pančev

Fudbaleri Crvene zvezde igraju večeras protiv Bode/Glimta u okviru plej-ofa za Ligu šampiona na stadionu ''Rajko Mitić''. Crveno-beli jure gol zaostatka iz prvog susreta (2:1), a ovaj okršaj može da budu izuzetno bitan, najviše zbog fiinansijske prirode, ali i zbog koefecijenta srpskog fudbal.

Norveški tim je pokazao nekoliko sezona unazad da nije ekipa sa kojom se treba šaliti, a to smo svi videli u prvom meću. Legendarni napadač Zvezde, Darko Pančev govorio je za Republiku o ovom susretu i istakao da će biti veoma teška utakmica.

- Svi smo videli da se radi o jednoj ozblijnoj i dobroj ekipi. Oni već nekoliko godina unazad igraju dobro u Evropi, imaju relativno dobre rezultate, tako da iz tog razloga utakmica neće biti lagana, biće veoma teška. Svakako biće uspeh ako Zvezda prođu Bode i kvalifikuje se u Ligu šampiona - rekao je Pančev.

Zvezda sa Vladanom Milojevićem ima velike uspehe kada su u pitanju plej-of utakmice, a čuvena ''kobra'' smatra da je Milojević pravi trener za šampiona Srbije.

Foto: FK Crvena zvezda

Vladan Milojević

- Vladan Milojević je pravi trener za Zvezdu. On je i u prvom mandatu pravio odlične rezultate i pokazao da se odlično snalazi u Zvezdi. Nadam se da će i ove godine biti tako - jasan je čuveni napadać.

Pančev navodi da ne treba biti očajan ako se ode u Ligu Evrope.

- Jedna veoma bitna stvar je, bez obzira, i da se ispadne, ide se u grupnu fazu Lige Evrope. Ne treba podsenjivati nijedno takmičenje, jeste da je Liga šampiona bolja zbog finansijskog dela. Međutim, danas svako želi da napravi uspeh, pa pogledajte Ligu konferencija, grizu da dođu do nekog uspeha, ipak to ostaje u anale kluba. Gde god da se napravi uspeh je odlično za klub i igrače, tako ne treba biti razočaran ako se ispadne - tvrdi osvajač Lige šampiona sa Zvezdom.

Foto: Profimedia

Crvena zvezda - Bode

Makedonac je analizirao Bode i objasnio kako crveno-beli treba da igraju.

- Radi se o jednom golu, a čim je tako, ne treba previše otvarati vrata da duva promaja što se kaže. Treba igrati pametno, Zvezde uvek na Marakani može da da taj jedan gol. Videćemo kako će se odvijati utakmica, mnogo puta određeni trenuci menjaju tok meča, neko dobije crveno karton, neki penal. Ne treba žuriti, imamo veliko znanje i kvalitet da damo taj jedan gol, zato verujem u uspeh. Ako Bode igra zatvorenije, to bi trebalo da iskoriste veznjaci sa jednim dobrim šutem sa 20 metara ili neki dobar centar šut, pa da se neko ubaci iz drugog plana. Na kraju krajeva niije ni bitno ko će dati gol, već da se prođe - pioručio je Pančev.

Naravno, bez čuvenih Delija ništa.

- Navijači Zvezde nikada nisu bili sporni, tu su kada treba, uvek se napuni stadion. To je jedna fantastična atmosfera, mi znamo to kako i veći kluboi kada su dolazili. Vidim da se i Evropa oduševljava navijačima, to je već viđeno i sigurno će biti super sa te strane - podvukao je Darko Pančev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading