SPAJIĆ UVEO ZVEZDU U LIGU ŠAMPIONA, PA IZNENADIO! Evo koga želi na žrebu!

Autor:

Sport

28.08.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper crveno-belih prezadovoljan pobedom.

SPAJIĆ UVEO ZVEZDU U LIGU ŠAMPIONA, PA IZNENADIO! Evo koga želi na žrebu!

Foto: Starsport

Kad je teško - najbolji! Pokazali su fudbaleri Crvene zvezde karatker u utakmici sezone i savladali norveški Bodo, pa će od jeseni igrati grupnu fazu Lige šampiona.

Bruno Duarte je golom sa "bele tačke" istopio prednost Norvežana, dok je kapiten Uroš Spajić pogotkom u 59. minutu izrastao u istinskog junaka, koji je kao pravi lider na najlepši način uveo svoje saigrače u društvo najboljih evropskih klubova.

- Neću da želim ništa, uživam u trenutku. Ovo je timska pobeda, ne bih izdvojio nijednog pojedinca - rekao je iskusni štoper na pitanje koja mu je sledeća želja, pa nastavio u dahu:

Republika

Foto: Starsport

 

- Bili smo osporavani, te mnogo stranaca, neuigran tim... Trkala se Fića protiv Ferarija, svašta se pričalo. Igrati ovakav ritam protiv jedne ekipe kao što je Bodo nije lako. Osporavaju mnogi ritam i pripremljenost u srpskom fudbalu, a mi smo ih pregazili, nadigrali ih, nadtrčali...

Obratio se i delijama:

- Trijumf posvećujem svim ovim zvezdašima koji su nas bodrili. Bila je jurnjava po terenu, oni su nas dizali i dali su nam vetar u leđa. Sada treba da uživamo i da vidimo ovaj novi format Lige šampiona i šta će nam žreb doneti. Zvezda tu pripada - poručio je Spajić.

Što se tiče potencijalnih protivnika na žrebu, imao je jasan stav:

- Ne zanima me - kategoričan je bio Uroš Spajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading