DUARTE BACIO DELIJE U TRANS! Pogledajte kako je Zvezda POVELA protiv Norvežana! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.08.2024

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli anulirali minus iz Norveške.

DUARTE BACIO DELIJE U TRANS! Pogledajte kako je Zvezda POVELA protiv Norvežana! (VIDEO)

Foto: Starsport

Sada se mnogo lakše diše za Crvenu zvezdu! Trebalo je 26 minuta fudbalerima srpskog prvaka da pronađu put do mreže Haikina, a učinio je to Bruno Duarte!

Napadač tima sa Marakane sigurno je realizovao jedanaesterac, koji je prethodno skrivio Bjertfurt, oborivši Milsona u kaznenom prostoru.

Sudija Davide Masa nije ni hteo da proverava situaciju, koja je toliko bila kristalno jasna, da mu pomoć iz VAR sobe nije bila neophodna, pa je pokazao na 11 metara.

Odgovornost je preuzeo Bruno Duarte i milimetarski precizno pogodio donji desni ugao nemoćnog golmana Norvežana Haikina.

Crvena zvezda je nadoknadila gol zaostatka sa severa Norveške, sada joj je još jedan neophodan za plasman u Ligu šampiona, koja se od ove sezone igra po novom formatu.

Pritisak je u ovim trenucima na Bode Glimtu, koji je kapituliralo i više nema šta bi branio, a crveno-beli na svojoj strani imaju punu Marakanu i 40.000 delija koji ih zdušno bodre sa tribina stadiona "Rajko Mitić".

Podsetimo, prva utakmica na severu Norveške završena je pobedom Bode Glimta od 2:1, strelac jedinog gola za Crvenu zvezdu bio je Ognjen Mimović. Ukoliko bi ostalo aktuelnih 1:0, meč bi otišao u produžetke, pa ako ni tamo ne bude pobednika, penali bi odlučivali.

Ukoliko Zvezdi izmakne plasman u elitu, nastaviće takmičenje u grupnoj fazi Lige Evrope, drugoj po jačini UEFA takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading