GLAZER NEĆE BRANITI ZA ZVEZDU! Izraelac poslao PORUKU svom nasledniku!

Autor:

Sport

28.08.2024

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mrežu crveno-belih će čuvati Marko Ilić.

GLAZER NEĆE BRANITI ZA ZVEZDU! Izraelac poslao PORUKU svom nasledniku!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde i Bode Glimta od 21 čas na stadionu "Rajko Mitić" igraju revanš meč plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona, a na golu prvaka Srbije ponovo će stajati Marko Ilić.

Prvi golman srpskog prvaka Omri Glazer doživeo je povredu na startu letnjih priprema i od tada je mesto među stativama zauzeo Marko Ilić. Ista situacija biće viđena i na "Marakani" protiv Bodo Glimta, pošto u zvaničnom protokolu Izraelca nema ni na klupi.

Ubrzo nakon toga, Glazer se oglasio putem Instagrama.

- Zajedno sa medicinskim osobljem sam se borio jako kako bih bio spreman za večerašnju utakmicu. Neke stvari su nažalost van naše moći. Navijaću za moj tim sa tribina. Verujem da će moja braća odraditi posao - napisao je Omri na storiju.

Foto: printscreen/instagram

Poruka Omrija Glazera

Podsetimo, Crvena zvezda je u prvoj utakmici dvomeča, prošle nedelje, poražena rezultatom 1:2 u Norveškoj, na terenu Bodo Glimta. Ovaj poraz motivisao je ekipu da pruži svoj maksimum na revanšu i pokaže svoju snagu pred domaćom publikom.

Nakon neuspeha u prvoj utakmici, fudbaleri šampiona Superlige su odlučni da ostvare preokret i obezbede plasman u Ligu šampiona. Atmosfera među igračima je visoka, a trener Vladan Milojević veruje u kvalitet svog tima i ističe da će ekipa dati sve od sebe kako bi ostvarila pobedu.

U slučaju neuspeha, Crvena zvezda će se plasirati u grupnu fazu Lige Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading