ŠTA ĆE BITI SA SALDANJOM? Stanojević pričao o POJAČANJIMA, pa se dotakao Brazilca!

Autor:

Sport

21.08.2024

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana ima nekoliko dilema pred Gent.

ŠTA ĆE BITI SA SALDANJOM? Stanojević pričao o POJAČANJIMA, pa se dotakao Brazilca!

Foto: Starsport

FK Partizan

Veliki broj dilema imao je trener Partizana Aleksandar Stanojević pred prvu utakmicu Lige Konferencija protiv sa Gentom, Stefan Kovač je tek stigao.

- Dilema? Iskreno, nisam siguran. Ne znam još, samo je dva dana trenirao, ne poznajemo se još dovoljno. Videćemo, da li sa njim, da li sa Zahidom, jer želimo iz poslednje linije da dođemo do poseda - rekao je Stanojević, pa zatim prokomentarisao mogućnost oko dolaska pojačanja u liku Lazara Romanića:

- Tačno znamo šta može da nam donese, kad se već toliko priča o njemu, iako to ne volim unapred da govorim. Ima karakter, intenzivna kretanja u napadu, pogotovo bez lopte, brz je i to su razlozi zbog kojih želimo da ga dovedemo. Drugačiji je igrač i od Nikolića i Jovanovića, a možemo da ga koristimo na boku. Moja je želja. Ne znam da li će doći, da li je blizu, čekamo da se neke stvari reše oko kadrovske situacije - dodaje trener Partizana.

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Najveće nedoumice šef struke ima oko napadača Mateusa Saldanje:

- Specifična situacija oko njega. On želi da ide, klub takođe čeka adekvatnu ponudu da ga pusti. U međuprostoru je, juče je recimo sam trenirao, ima veliku želju, hoće da odigra dobro. Videćemo da li će igrati i koliko - istakao je Aleksandar Stanojević.

Partizan će u četvrtak od 20.15 časova dočekati Gent, dok je revanš sedam dana kasnije u Belgiji. Podsetimo, "parni valjak" je doživeo eliminacije iz Lige šampiona i Lige Evrope, pa će kroz najmlađe takmičenje UEFA pokušati da ipak izbore ostanak na evropskoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading