BEOGRAD ČEKA EVROPSKE PRVAKE: Evo od kad će biti ulaznice u prodaji za meč SRBIJA - ŠPANIJA i po kojoj ceni

Autor:

Sport

21.08.2024

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prodaja će biti na više blagajni našeg najvećeg stadiona.

BEOGRAD ČEKA EVROPSKE PRVAKE: Evo od kad će biti ulaznice u prodaji za meč SRBIJA - ŠPANIJA i po kojoj ceni

Foto: FSS

Beograd i Srbija biće 5. septembra centar fudbalske Evrope, u našu prestonicu dolazi četvorostruki, aktuelni prvak Evrope, reprezentacija Španije. Premijerni meč Srbije u okviru A divizije Lige nacija i duel protiv selekcije koja brani oreol pobednika prethodnog izdanja Lige nacija iz sezone 2022/23. Ulaznice za ovaj meč nalaze se u onlajn prodaji još od 29. jula https://fss.rs/pocela-prodaja-ulaznica-za-mec-srbija-spanija-evropski-prvak-u-beogradu-spektakl-na-stadionu-rajko-mitic-za-1000-dinara/, a od četvrtka, 22. avgusta, mogu da se kupe i na blagajni stadiona „Rajko Mitić“ od 10,00 do 18,00. Od 2. septembra, kao i na sam dan utakmice, prodaja će biti na više blagajni našeg najvećeg stadiona.

Karte su u prodaji po sledećim cenama:

Sever: 1.000 RSD

Jug: 1.000 RSD
Zapad – centar: 2.000 RSD
Zapad – bočno: 1.500 RSD
Istok – centar: 2.000 RSD
Istok – bočno: 1.500 RSD
Zapad – Siniša Mihajlović: 3.000 RSD
VIP 1: 6.000 RSD
VIP 2: 6.000 RSD
VIP galerija: 6.000 RSD
Republika

Foto: Starsport

 

 

Fudbalska reprezentacija Srbije nakon neuspeha na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj kreće u nove izazove. ''Orlovi'' započinju učešće u A diviziji Lige Nacije, a prvu utakmice igraju protiv prvaka starog kontinenta, Španije u Beogradu 5. septembra, dok će tri dana kasnije u Kopenhagenu na megdan Danskoj.

Selektor nacionalnog tima, Dragan Stojković Piksi saopštio je širi spisak za ta dva meča, a na njemu se vidi da su napravljeni veliki rezovi. Stojković je podmladio tim, a na spisku se konačno našao i golman Partizana, Aleksandar Jovanović koji je svojim sjajnom bravurama zalužio ovaj poziv. Jovanović je tokom čitave prošle sezone bio heroj crno-belih, a da njega nije bilo, tim iz Humske bi bio takmičarsku godinu okončao na sredini tabele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading