ZVEZDO, PAZI SE, OVAJ BODE GAZI SVE! Norvežani poslali MOĆNU poruku šampionu Srbije!

Autor:

Sport

24.08.2024

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-bele očekuje veoma bitna utakmica.

ZVEZDO, PAZI SE, OVAJ BODE GAZI SVE! Norvežani poslali MOĆNU poruku šampionu Srbije!

Foto: Profimedia

Norveški prvak, ekipa Bode Glimta, pokazala je impresivnu igru u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu šampiona protiv Crvene zvezde. Njihova moćna predstava se nastavila i danas protiv Sarpsborga, gde su postigli čak 6 golova. Ova fantastična forma predstavlja snažnu poruku za beogradski revanš.

Trener Kjetil Knutsen uspeo je da odmori najveći deo startera iz duela sa Zvezdom pred meč na Marakani. Ključni igrači poput Haugena, Hoga i Mate su bili na klupi, dok su u finišu utakmice dobili priliku da ostanu u ritmu. Hog je čak postigao dva gola u finišu, postavljajući konačan rezultat. Pre njega, u listu strelaca su se upisali Gundersen, Helmersen, Saitnes i Hauge.

Foto: Profimedia

Duel Bodea i Zvezde

Strateg šampiona Srbije, Vladan Milojević će morati pažljivo da analizira meč između Bode Glimta i Sarpsborga kako bi video kako crveno-beli treba da izgledaju u sredu uveče. Nadoknada rezultata iz prvog meča u Norveškoj za plasman u grupnu fazu Lige šampiona zahtevaće dobro skautiranje protivnika i taktičku pripremu.

Ova fantastična forma ekipe Bode Glimta obećava uzbuđenje i neizvesnost u revanš utakmici na Marakani, dok će navijači sa nestrpljenjem iščekivati ishod meča. Sve u svemu, očekuje nas fantastiačn okršaj na najvećem srpskom stadionu. Obe ekipe imaju ogromnu motivaciju, a Zvezda će imati veliku podršku sa tribina i to će biti veliki faktor. Delije umeju da buudu 12. igrač i iveliki vetar u leđa svoijim miljenicima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading