MILOJEVIĆ U VELIKOM PROBLEMU PRED ODLUČUJUĆI MEČ! Dobio je jako užasne vesti!

Autor:

Sport

28.08.2024

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su navijači Zvezde uvek podrška igračima, trener Milojević se suočava sa problemima u sastavu.

MILOJEVIĆ U VELIKOM PROBLEMU PRED ODLUČUJUĆI MEČ! Dobio je jako užasne vesti!

Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda, pod vođstvom trenera Vladana Milojevića, suočava se sa ključnim trenutkom u pohodu ka Ligi šampiona, dok večeras od 21.00 jure plasman u ovaj prestižni evropski fudbalski takmičenje. Sa golom zaostatka iz Norveške protiv Bode Glimta (1:2), igrači Crvene zvezde su svesni da im je potreban trijumf da bi ostvarili svoj cilj. Iako pravilo gola u gostima više ne važi, atmosfera u timu je napeta, ali puna nade da će uspeti da se plasiraju u Ligu šampiona.

Iako su navijači Zvezde uvek podrška igračima, trener Milojević se suočava sa problemima u sastavu. Nažalost, Omri Glazer, koji se očekivao da pomogne u ovom ključnom meču, neće biti u mogućnosti da pruži svoj doprinos. Takođe, povreda Milana Rodića stvara dodatne probleme u poslednjoj liniji tima, ali trener će se osloniti na Ognjena Mihovića i Korejca Seula, uz kapitena Uroša Spajića i Nasera Đigu.

Prema saznanjima MaxBet sporta Glazer je trenirao u utorak uveče i u završnici treninga morao je da odustane. Ako se nešto ne promeni “preko noći” na gol će Marko Ilić.

Republika

Foto: Starsport

Omri Glazer

 


U sredini terena, ključne uloge imaće Timi Maks Elšnik, In Bom Hvang i Mirko Ivanić, a njihov zadatak će biti da pokažu agresivnost i odlučnost u fazi napada. Na bokovima terena, očekuje se da će najskuplje letnje pojačanje Felisio Milson i Piter Olajinka biti od velike pomoći u napadu. Navijači se nadaju da će ovi igrači biti dovoljni da ostvare pobedu i plasiraju se u Ligu šampiona.

S obzirom na sve izazove i probleme sa kojima se tim suočava, večerašnji meč će biti prava prilika za igrače Crvene zvezde da pokažu svoju snagu i kvalitet i ostvare istorijski uspeh plasmana u Ligu šampiona. Svi oči su uprte ka Marakani, gde se očekuje velika podrška navijača i veruje se da će njihova energija biti dodatni vetar u leđa za ekipu. Svi ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju ishod ovog važnog meča, koji bi mogao da obeleži novu eru Crvene zvezde u evropskom fudbalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading