FUDBALER SE SRUŠIO NA TERENU, PA OTKAZALI SVE UTAKMICE: Njegovo zdravstveno stanje je prioritet! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.08.2024

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari su odmah reagovali.

FUDBALER SE SRUŠIO NA TERENU, PA OTKAZALI SVE UTAKMICE: Njegovo zdravstveno stanje je prioritet! (VIDEO)

Foto: Facebook.com/printscreen

Sve fudbalske aktivnosti planirane za ovaj vikend u Urugvaju su otkazane zbog zdravstvenog problema fudbalera Huana Izkuireda, koji se srušio na terenu tokom utakmice Kopa Libertadores protiv Sao Paula u Brazilu. Ovaj dramatičan događaj izazvao je veliku zabrinutost kako među fudbalskim navijačima, tako i među sportskim autoritetima.

Kada se Izkuierdo srušio na terenu u 84. minutu utakmice, lekari su odmah reagovali pružajući mu hitnu medicinsku pomoć na licu mesta. Nakon toga, fudbaler je prebačen u bolnicu gde su mu pružene dalje medicinske intervencije. Nacional je brzo reagovao na ovu situaciju, delujući transparentno i pružajući redovna obaveštenja o stanju fudbalera putem društvenih mreža.

 

 


Prema informacijama iz Urugvaja, Izkuierdo nije imao srčani udar, već srčanu aritmiju, što je olakšavajuća okolnost. U skladu sa tim, Unija profesionalnih fudbalera u Urugvaju je donela odluku o otkazivanju svih profesionalnih fudbalskih aktivnosti zakazanih za ovaj vikend, stavljajući prioritet na brigu o zdravstvenom stanju fudbalera.

Nacional je istakao da fudbaler nije u životnoj opasnosti, da je stabilan i da je pod sedativima na odeljenju intezivne nege. Ova informacija je umirila mnoge koji su iskazivali zabrinutost za Izkuierda. Takođe, istaknuta je i podrška koju fudbaler i klub dobijaju od strane navijača i javnosti, čime se pokazuje solidarnost i zajedništvo u teškim trenucima.

Sve u svemu, ova dramatična situacija je pokazala koliko je važno brzo reagovati u slučaju zdravstvenih problema na sportskim terenima i koliko je podrška fudbalerima i njihovim klubovima bitna u ovakvim trenucima. Nastavićemo pažljivo da pratimo Izkuierdovo stanje i nadamo se brzom oporavku fudbalera.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading