PARTIZAN JE VEĆ PREŽALJEN: U crno-bele niko ne veruje - srpski vicešampion otpisan i od strane kladionica!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.08.2024

06:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutak istine u Gentu.

PARTIZAN JE VEĆ PREŽALJEN: U crno-bele niko ne veruje - srpski vicešampion otpisan i od strane kladionica!

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Pred fudbalerima Partizana je poslednja prilika da aktuelnu takmičarsku godinu na međunarodnoj sceni ne završe u, kako bi se žargonski reklo, "sezoni kupanja".

Imali su izabranici trenera Aleksandra Stanojevića već dve prilike da obezbede učešće u grupnoj fazi jednog od evropskih kupova, ali su dueli protiv kijevskog Dinama i švajcarskog Lugana neslavno okončani.

U dvomeču sa vicešampionom Ukrajine u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona Partizan je doživeo istinsku katastrofu, a dovoljno je pometuni da se mreža srpskog vicešampiona tresla čak devet puta. Ekipa Lugana je u kvalifikacijama za Ligu Evrope prvo slavila u Beogradu minimalnim rezultatom 1:0, da bi u Tunu golom sa igračem manje na terenu u produžecima, još jednom rastužila crno-bele.

Fudbaleri Partizana suočavaju se sa izuzetno važnim izazovom u sredu od 18 časova, kada će gostovati ekipi Genta. Nakon poraza na domaćem terenu (0:1), crno-beli su svesni da je pobeda neophodna kako bi obezbedili plasman u grupnu fazu Lige konferencija. Međutim, kladionice nisu naklonjene Partizanu, postavljajući visoke kvote za njihov trijumf.

Kvote koje su objavljene za ovaj meč jasno pokazuju da su bukmejkeri prilično skeptični u vezi sa šansama Partizana. Prema kladionici AdmiralBet kvota na pobedu crno-belih iznosi čak 6,25, dok je kvota na nerešen ishod 4,65. S druge strane, kvota na pobedu Genta iznosi 1,48. Ovakav odnos kvota ukazuje na to da se očekuje ubedljiva pobeda Genta, dok su šanse za uspeh Partizana procenjene kao prilično male.

Foto: AdmiralBet

U crno-bele niko ne veruje - kvote kladionice AdmiralBet

 

S obzirom na situaciju u kojoj se nalaze, fudbaleri Partizana su svesni da im je predstojeći meč od presudnog značaja. Pobeda nad Gentom bi im omogućila plasman u grupnu fazu Lige konferencija, što bi predstavljalo izuzetan uspeh za ovaj tim. S obzirom na težinu zadatka, očekuje se da crno-beli pruže maksimum na terenu i pokušaju da preokrenu situaciju u svoju korist.

Iako su kvote na njihovu pobedu visoke, fudbaleri Partizana sigurno veruju u svoje sposobnosti i timski duh koji ih je karakterisao tokom dosadašnjeg takmičenja. Njihova posvećenost i odlučnost mogu biti ključni faktori u ostvarivanju povoljnog rezultata protiv Genta.

Ulazak u grupnu fazu Lige konferencija predstavlja veliki izazov za fudbalere Partizana, ali uz podršku navijača i svoju upornost, oni imaju priliku da ostvare istorijski uspeh. Sve oči ljubitelja fudbala biće uprte ka ovom meču, a vreme će pokazati da li će Partizan uspeti da ostvari svoj cilj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading