DELIJE MOGU DA ODAHNU: Zvezdin gol je OSIGURAN u revanšu!

Autor:

Sport

27.08.2024

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raduje prizor sa treninga pred Bode

DELIJE MOGU DA ODAHNU: Zvezdin gol je OSIGURAN u revanšu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su poslednje pripreme pred najvažniji meč u sezoni koji će odlučiti dalju sudbinu crveno-belih u Evropi. Bode Glimt je na domaćem terenu izgledao prilično dominanto protiv srpskog šampiona, te slavio sa 2:1, ali Norvežane sada na Marakani očekuje potpuno drugačiji meč.

Što zbog nepoznate atmosfere, stadiona, podloge, ali i promena u sastavu Milojevićevog tima. Trener Zvezde nije danas želeo da priča o prvih 11 koji će sutra istrčati na teren, ali prema kadrovima sa treninga, promene će biti (i) među stativama.

Republika

Foto: Starsport

Omri Glazer

Omri Glazer nije nijednom stajao na golu crveno-belih od početka sezone, ali izgleda da će se to promeniti u revanš meču plej-ofa, pošto je ove večeri trenirao punom snagom posle dužeg vremena. Voleli bismo da kažemo da to neće promeniti mnogo i da se nadamo da će čuvar mreže domaćina imati što manje posla, ali činjenica je da je kvalitet Izraelca i te kako nedostajao Zvezdi. Prošle godine je bio jedan od najboljih, ako ne i najbolji pojedinac u eliti, te se njegov oporavak ubrzao kako bi što pre mogao da pomogne timu u najbitnijim mečevima ove sezone.

Marko Ilić je stajao na golu u Norveškoj i donekle je uspeo da odmeni Glazera na solidan način, ali nema sumnje da sa Omrijem zvezdaši dobijaju veću sigurnost.

Pored promena na golu, očekuje se da Milojević, vođen onim što je video u Bodeu, u startnu postavu uvrsti Felisija Milsona umesto Luke Ilića, te da promena bude i na levom beku odakle bi Rodić trebalo da "leti", a da ga zameni strelac jedinog gola u Norveškoj za crveno-bele - Ognjen Mimović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading