MORAMO DA IMAMO INSTIKT UBICE! Fudbaler Partizana ZAGRMEO pred Gent!

Autor:

Sport

24.08.2024

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li crno-beli mogu do Evrope?

MORAMO DA IMAMO INSTIKT UBICE! Fudbaler Partizana ZAGRMEO pred Gent!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana se spremaju za izazovnu revanš utakmicu protiv belgijskog Genta u borbi za plasman u Ligu konferenciija. Nakon poraza od 1:0 u prvom meču, crno-beli su svesni da će im biti potrebna izvanredna igra kako bi ostvarili željeni rezultat.

Jedan od najiskusnijih igrača Partizana, Bibars Natho, izražava žaljenje zbog propuštenih prilika u prvom meču. Naglašava da je postizanje gola od ključnog značaja na ovom nivou takmičenja i ističe da će crno-beli morati da budu efikasniji u napadu u revanšu.

 - U prvih 10, 15 minuta imali smo dve velike šanse, na ovom nivou morate da postignete gol, ako to ne učinite – kazniće vas. Na žalost, to se i dogodilo. U poslednjih 15 minuta imali smo, takođe, dve, tri velike prilike, dve smo morali da realizujemo. Prosto: ako ne daš gol ne možeš ni da pobediš - rekao je Izraelac za Sportski Žurnal i nastavio:

Foto: Starsport

Bibras Natho

 - Protiv Lugana smo, eto, igrali bolje u gostima. Svaka utakmica je, naravno, drugačija, Gent će sad da bude domaćin, ali videli smo kako su igrali u Beogradu, moraćemo da rizikujemo i, u svakom slučaju, postignemo gol - naveo je Natho.

Natho ističe da je neophodno da ekipa pokaže "instinkt ubice" u napadu i da bude agresivnija na terenu kako bi postigla željeni rezultat.

 - Moramo da imamo instinkt ubice! Ne samo sreću, potrebno je i da je zaslužiš. Trebalo bi da budemo malo „prljaviji”, agresivniji, postignemo minimum gol  - poručio je Natho.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading