MAJKA MI JE ŽIVELA SA MUŽEVIMA ALKOHOLIČARIMA, MORAO SAM DA KRADEM! ŠOK ispovest Ibrahimovića!

Autor:

Sport

27.08.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije ga mazio život.

MAJKA MI JE ŽIVELA SA MUŽEVIMA ALKOHOLIČARIMA, MORAO SAM DA KRADEM! ŠOK ispovest Ibrahimovića!

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović, poznati fudbaler i sportista, često ističe svoje skromno porodično poreklo i teško odrastanje. Majka Zlatana Ibrahimovića, Jurka Gravić, prošla je kroz težak životni put koji je ostavio dubok trag na njenom licu i rukama. Živeći sa dva muža alkoholičara, morala je da se bori za svoju decu i izdrži sve izazove života.

Zlatan je istakao koliko je majka bila posvećena porodici i kako je njena sreća ključna za njegovu sopstvenu sreću.

- Majci sam kupio stan u Hrvatskoj, blizu Paga da bude bliže sestrama. Želimo da joj pošaljemo Maksija i Vinsenta, same, bez mame i tate. Treba da se nauče samostalnosti. Želim da neko vreme provedu u Hrvatskoj s bakom, koja može štošta da ih nauči - naveo je Ibrahimović i nastavio:

- Moja je majka danas spokojna i njena sreća i mene čini srećnim. Na licu i rukama možeš joj pročitati koliko se naradila u životu. Ustajala je u četiri ujutro i odlazila na posao, vraćala se popodne i vodila računa o petoro dece. Imala je dva muža Balkanca koji su pili i bili joj više na teret nego od pomoći - naveo je legendarni fudbaler.

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović

Zlatanovo odrastanje u delu Malmea poznatom kao geto, gde su tuče bile svakodnevica, oblikovalo je njegov karakter. U svojoj autobiografiji, opisuje kako je krao kako bi preživeo, otkrivajući teške uslove u kojima je odrastao. Često ističe da je odrastanje u haotičnom okruženju uticalo na njegovu odlučnost i upornost da uspe u životu.

Zlatanova majka Jurka Gravić rođena je u selu Prkos, u zadarskom zaleđu, pokraj Škabrnje (kraj odmorišta Nadin na auto-putu A1), a njegovog oca upoznala je u Švedskoj, gde su oboje emigrirali. Šefik je iz rodne Bijeljine u Švedsku stigao 1977. godine, a četiri godine kasnije rodio se Zlatan. Majka je za život zarađivala kao čistačica, a porodične prilike kvario je teški očev alkoholizam. Rastali su se kada je Zlatan imao dve godine. Odrastao je u Rosengardu, delu Malmea poznatom kao geto, kvart doseljenika. Živeo je u haosu, na mestu gde su tuče bile svakodnevica. A on se tukao i krao: bicikle, slatkiše, automobile.

– Kad bi mi nešto trebalo, ne bih otišao u trgovinu i to kupio, nego bih otišao u prodavaonicu i to ukrao – ispričao je svojevremeno Ibrahimović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading