KAKVA MAJSOTRIJA: Ibrahimović pokazao od čega je satkan!

Autor:

Sport

17.08.2024

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav otac, takav sin.

KAKVA MAJSOTRIJA: Ibrahimović pokazao od čega je satkan!

Foto: Profimedia

Juniorski tim Milana je započeo novu sezonu u stilu, ostvarivši ubedljivu pobedu od 4:0 protiv Udinezea. Međutim, sva pažnja je bila usmerena na debi Maximiliana Ibrahimovića, sina legendarnog fudbalera Zlatana Ibrahimovića. Dok se Ibrahimovićeva karijera bliži kraju, druga se počinje pojavljivati na sceni. U pravom prikazu "kao otac, kao sin", mladi Maksimilian je ostavio svoj pečat postigavši dva gola u svom debiju za juniorski tim Milana.

Foto: Profimedia

Maksimiljan Ibrahimović

U sjajnom debiju, Maksimilian Ibrahimović je pokazao svoj talenat postigavši dva gola u prvom kolu. Njegov prvi gol došao je u 30. minutu, gurajući Milan u vođstvo. Nezadovoljan samo time, u drugom poluvremenu je oduševio gledaoce neverovatnim udarcem sa ivice kaznenog prostora, podsećajući na neverovatne golove koje je Zlatan postizao godinama za Milan i druge evropske fudbalske velikane.

 

 

S obzirom na to da Zlatan Ibrahimović ostavlja neizbrisiv trag u svetu fudbala, pojava njegovog sina Maximiliana kao obećavajućeg talenta svedoči o trajnom nasleđu Ibrahimovićevog imena. Performans mladog napadača već je izazvao uzbuđenje među navijačima i stručnjacima, koji s nestrpljenjem očekuju da vide napredak sledeće generacije ove fudbalske dinastije.

 

 

Kako se sezona odmotava, svi će neizostavno pratiti Maximiliana Ibrahimovića dok nastavlja da napreduje u svetu fudbala. Njegov sjajan debi postavio je temelje za ono što obećava da će biti uzbudljivo putovanje, a očekivanja oko njegovih budućih performansi su ništa manje nego monumentalna. Svojim ranim pokazateljima veštine i smirenosti, Maximilian je ne samo ostavio utisak za juniorski tim Milana, već i signalizirao potencijal za sjajnu budućnost u sportu, nastavljajući ponosnu tradiciju imena Ibrahimović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading