JA ODREĐUJEM KADA JE GOTOVO! Ibrahimović BRUTALAN u svom stilu!

Autor:

Sport

17.08.2024

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zna se ko je GAZDA!

JA ODREĐUJEM KADA JE GOTOVO! Ibrahimović BRUTALAN u svom stilu!

Foto: Tanjug/AP

Sportski direktor Milana, Zlatan Ibrahimović, nije gubio priliku da istakne svoj autoritet, čak i u ulozi funkcionera, kada je najavio završetak prelaznog roka. Na predstavljanju najnovijeg pojačanja Milana, Jusufa Fofane, Ibrahimović je pohvalio ovog veznog fudbalera kao ključnog igrača koji će uneti balans u ekipu. Fofana je opisan kao kompletan igrač sposoban da probije linije rivala i postigne gol, a Ibrahimović je istakao da je njegov dolazak od suštinskog značaja za tim. 

- Trenutno smo na šestom danu od sedam za kreiranje novog Milan. Prelazni rok se završava kada ja to kažem. Tražili smo veznog fudbalera koji će održavati balans ekipe. Fofana je kompletan igrač, koji ume da probije linije rivala, kao i da postigne gol. Bili su dugi pregovori, ali je najvažnije da je Fofana sada sa nama. Doveli smo kičmu za naš tim, stvarno nam se dopada njegov profil i sada je na treneru da izvuče najbolje od njega - rekao je Ibrahimović.

Foto: printscreen/X

Zlatan Ibrahimović

Uprava kluba se bori sa izazovom produženja ugovora sa igračima koji su na izlaznim vratima, među kojima su Majk Manjan i Teo Ernandez. Međutim, Ibrahimović umiruje navijače, uveravajući ih da neće biti problema oko dogovora sa pomenutim dvojcem. 

- U pregovorima smo. Sve je pod kontrolom, sve je ok. Mi znamo šta želimo od njih i oni znaju šta žele od nas. Dogovor bi mogao da bude postignut za minut, možda nešto malo duže, ali sve će biti u redu - naveo Zlatan Ibrahimović.

Zlatan Ibrahimović je još jednom pokazao svoju harizmu i odlučnost, kako u vođenju tima tako i u komunikaciji sa javnošću. Njegove izjave su odjeknule među navijačima, stvarajući osećaj uzbuđenja i nade za budućnost Milana. Sada, dok se prelazni rok polako privodi kraju, ostaje nam da vidimo kakva iznenađenja nam donosi završnica ovog fudbalskog tržišta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading