ZVEZDA ĆE IMATI POSEBNOG NAVIJAČA: Dodeliće mu i poklon za vernost prema klubu

Autor:

Sport

26.08.2024

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegovo navijanje za Zvezdu je dobro poznato javnosti.

ZVEZDA ĆE IMATI POSEBNOG NAVIJAČA: Dodeliće mu i poklon za vernost prema klubu

Foto: Profimedia

Legendarni srpski rok muzičar Momčilo Bajagić Bajaga biće specijalni gost na utakmici Crvene Zvezde protiv norveškog tima Bode Glimt. Crveno-beli će imati priliku da se revanširaju za poraz od 2:1 u Norveškoj, a Bajaga će biti deo ovog sportskog spektakla kao dugogodišnji veliki navijač Crvene Zvezde.

Republika

Foto: www.youtobe.com/ Bajaga i Instruktori

Momčilo Bajagić Bajaga

Bajaga, čije je navijanje za Zvezdu dobro poznato javnosti, ima posebnu emotivnu vezu sa timom sa Marakane. Na njegovom albumu "Ruža vetrova Beograda" iz 2003. godine, nalazi se pesma posvećena ovom fudbalskom klubu, dok se njegove pesme redovno čuju sa severne tribine stadiona Crvene Zvezde.

 

 


Kako Bajaga ove godine obeležava četiri decenije uspešne muzičke karijere, Zvezda će mu uručiti dres sa brojem 40 kao simboličan gest uoči utakmice sa Bode Glimtom.

Bajaga nije samo poznat kao uspešan muzičar, već i kao veliki ljubitelj fudbala i verni navijač Crvene Zvezde. Njegova prisutnost na utakmici sigurno će dodatno podići atmosferu na stadionu i motivisati igrače da ostvare pobedu.

Utakmica protiv Bode Glimta biće ispunjena emocijama i nadom u preokret. Crvena Zvezda ima velike šanse da se revanšira protiv norveškog tima i ostvari plasman u Ligu šampiona. Sa Bajagom kao specijalnim gostom, ova utakmica će imati poseban značaj za navijače i celokupan fudbalski klub.

Bajaga kao specijalni gost na utakmici Crvene Zvezde protiv Bode Glimta obećava da će ovaj sportski događaj biti ispunjen dodatnom emocijom i posebnim nabojem. Njegova dugogodišnja povezanost sa klubom i simboličan gest uručenja dresa sa brojem 40 predstavljaju priznanje za njegovu vernost i podršku Crvenoj Zvezdi. Svi obožavaoci fudbala i muzike sigurno će sa nestrpljenjem iščekivati ovu utakmicu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading