UEFA ODLUČILA! Poznato ko sudi Partizanu u Belgiji! Zvezdaši ga ODLIČNO poznaju, grobarima je donosio SREĆU!

Autor:

Sport

24.08.2024

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije prvi put da deli pravdu srpskim klubovima u Evropi.

UEFA ODLUČILA! Poznato ko sudi Partizanu u Belgiji! Zvezdaši ga ODLIČNO poznaju, grobarima je donosio SREĆU!

Foto: Starsport

Evropska kuća fudbala (UEFA) odredila je sudiju za predstojeći revanš meč između Genta i Partizana, a to će biti slovački arbitar Filip Glova.

Njemu će asistirati svoji sunarodnici Danijel Polaček i Peter Bednar, dok će Martin Dohal biti četvrti sudija. U VAR sobi će sedeti Mihal Očenaš i Lukaš Dživjak, a ulogu delegata obavljaće Tarik Šamel iz Engleske, posmatrač suđenja je Vladimir Antonov iz Moldavije.

Interesantno je istaći da je Filip Glova imao zapaženu ulogu u meču "parnog valjka" pre pet godina, kada je tim iz Humske u okviru Lige Evrope savladao Astanu iz Kazahstana rezultatom 4:1. Ova činjenica daje poseban kontekst nadolazećem susretu i može dodatno začiniti atmosferu revanša.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Filip Glova

Fudbaleri Partizana se nalaze u izazovnoj situaciji, budući da su u zaostatku nakon poraza od Genta rezultatom 0:1 na domaćem terenu. Revanš meč koji je zakazan za sredu, pruža priliku timu da se izbori za plasman u Ligu konferencije, ali će im biti potrebna izvanredna igra i fokusiranost kako bi nadoknadili ovaj minus.

Zanimljivo da je Glova delio pravdu i Crvenoj zvezdi u Ligi Evrope, baš protiv Genta u Belgiji, kada je ekipa sa Marakane slavila u okviru Grupe L sa 2:1 , pa se može reći da je Slovak "taličan" po srpske klubove kada igraju na evropskoj sceni.

Revanš utakmica plej-ofa za Ligu Konferencija, između Genta i Partizana igra se u sredu od 18 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading