SVETA MARKOVIĆ NAPUŠTA PARTIZAN?! I ono malo što valja beži iz Humske!

Autor:

Sport

17.08.2024

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima ponudu iz Španije...

SVETA MARKOVIĆ NAPUŠTA PARTIZAN?! I ono malo što valja beži iz Humske!

Foto: Starsport

Partizan se trenutno nalazi u katastrofalnoj situaciji. Vratio se Aleksandar Stanojević da proba da "oživi" tim, ali mu za sada retko šta polazi za rukom. Ispadanje od Dinamo Kijeva sa ukupnih 9:2, potom eliminacija od Lugana, remi sa IMT u ligi... Nezadovoljstva se nižu, a izgleda da i igrači gledaju kako da se "spašavaju".

Kapiten Partizana, Svetozar Marković, razmatra ponudu koju ima od španskog Rajo Valjekana, jer želi da zaigra u organizovanijim ligama poput Primere, piše "Telegraf". Pošto je zadovoljan ponuđenim ličnim uslovima, njegova želja da igra na zapadu kontinenta čini ovu ponudu privlačnom, uprkos većim finansijskim ponudama iz Rusije koje je odbio.

Prva ponuda koju su poslali Španci na adresu u Humskoj nije zadovoljila Partizan, ali pregovori se nastavljaju, a sam igrač je voljan da promeni sredinu ukoliko se klubovi dogovore.

Republika

Foto: Starsport

Svetozar Marković

U slučaju Markovićevog odlaska, Partizan neće mnogo puno da inkasira zbog određenih obaveza prema bivšem klubu defanzivca Olimpijakosu, kao i klauzule koja podrazumeva "penale" ukoliko fudbaler napusti klub bez obeštećenja. Zbog toga su u Humskoj već načinjeni određeni koraci povodom eventualnog odlaska Markovića, a traži se alternativa sa srpskim pasošem ili igrač zemlje iz Evropske unije, koji bi se tretirao kao domaći, navodi isti portal. Crno-beli moraju pažljivo da odaberu sledećeg igrača, jer je Marković ne samo kapiten ekipe, već i ubedljivo najspremniji igrač koji "oseća" klub...

Još uvek nije definisano da li bi Marković sačekao kvalifikacione mečeve za Ligu konferencije sa Gentom ili pomogao timu u dvomeču sa Belgijancima, pa napustio klub iz Humske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading