PARTIZANOV DEFANZIVAC NE BEŽI OD ODGOVORNOSTI! Znam gde sam DOŠAO!

Autor:

Sport

21.08.2024

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli protiv Genta na popravnom.

PARTIZANOV DEFANZIVAC NE BEŽI OD ODGOVORNOSTI! Znam gde sam DOŠAO!

Foto: Starsport

Partizan će u četvrtak (20.15) ugostiti Gent, a pred duel sa Belgijancima govorio je i prvotimac Mario Jurčević

- Gent je dobra ekipa, očekujem tečku utakmicu. Svi to želimo da igramo, moramo da damo sve od sebe da uđemo u grupnu fazu i obezbedimo još takvih mečeva - poručio je Jurčević.

Slovenac je pred start sezone stigao iz kiparskog Apolona (Limasol):

- Znam gde sam došao, da je ovo veliki klub. Drago mi je što sam tu. Nismo u Evropi napravili ono što smo želeli, ali imamo ovaj dvomeč da to ispravimo. Znam i da ja lično mogu mnogo bolje, to će doći vremenom. Nisam prošao kompletne pripreme, ali kako vreme odmiče, sve će biti bolje.

Republika

Foto: Starsport

Mario Jurčević

Fudbaler Partizana je istakao i da ima dobru saradnju sa saigračima.

- Ja sam ofanzivan igrač, biće i asistencija i poneki gol. Bitnije je da Partizan pobeđuje. Svi saigrači su super, svi pričamo engleski - istakao je Mario Jurčević.

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević ne želi da traži alibi u slučaju neuspeha:

Ne mogu da patetišem, da tražim alibi, da kažem nebitno je kakva je situacija. Nećemo imati navijače uz sebe, ali svaka podrška nam puno znači. Bez obzira kakva je situacija, u kakvom smo momentu, ovaj Partizan imamo. Ubeđen sam da ćemo vrlo brzo ponovo biti prepoznatljivi, da budemo onakvi kakvi smo bili dok sam ranije bio ovde. Fali nam vreme, da se neke stvari nameste, ali siguran sam da će i to doći - naglasio je Stanojević.

Podsetimo, "parni valjak" je na početku evropske sezone eliminisan iz kvalifikacija za Ligu šampiona i Ligu Evrope, najpre od kijevskog Dinama, a potom i od švajcarskog Lugana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading