MILE JOVIN SMATRA DA BODE NEMA ŠANSE PROTIV ZVEZDE! "Kad osete huk Marakane i delija"...

Autor:

Sport

24.08.2024

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenarni as ubeđen u prolaz crveno-belih.

MILE JOVIN SMATRA DA BODE NEMA ŠANSE PROTIV ZVEZDE! "Kad osete huk Marakane i delija"...

Foto: Printscreen/Youtube/FK Crvena zvezda

Mile Jovin

Milan Mile Jovin, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, prisetio se jednog od najupečatljivijih mečeva u istoriji kluba - revanš susreta protiv Dinama iz Berlina.

- Igrali smo revanš na Marakani nakon poraza u Berlinu od 5:2. Sećam se da smo iz tri kornera primili isto toliko golova, što je neverovatno. Кada je došlo vreme za revanš igrali smo da bar pobedimo pred punom Marakanom i da kod navijača ostavimo što bolji utisak. Prvo poluvreme smo gubili 0:1, što je u ukupnom skoru četiri gola razlike. U drugom delu igre je sve krenulo kako treba, počeli smo da dajemo golove. Marakana se podigla i uz pomoć zvezdaša smo ih “pregazili” u drugom poluvremenu. U poslednjim minutima smo postigli četvrti gol i prošli dalje. Atmosfera posle tog gola je bila veličanstvena, vladala je prava euforija. Bio je pun stadion, preko 80 hiljada ljudi. Interesantna je činjenica i da smo nakon tog teškog prvog kola došli i do finala Кupa UEFA - rekao je Jovin.

S obzirom na važnost predstojeće utakmice protiv Bode Glimta u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona, legendarni as crveno-belih očekuje veliku podršku navijača, uporedivu sa onom koju su pružali davne 1978. godine. 

- Imamo velike šanse da prođemo. Zvezda ima kvalitetan tim, koji polako podiže formu. Bode je dobra ekipa, imali su podršku navijača, ali ni blizu kao što će imati naši igrači. Igraju na malom stadionu, treba da ih poštujemo i da uđemo oprezno u utakmicu, ali ne treba da strepimo od njih. Кad osete huk Marakane, navijanje Delija i celog stadiona mislim da će podleći pritisku. Zvezda će igrati na krilima navijača i verujem da će ostvariti pobedu i plasman u Ligu šampiona. Delije su naš 12. igrač siguran sam da će “nositi” igrače od prvog do poslednjeg minuta - zaključio je Mile Jovin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading