NAJBOLJE NA PLANETI: Spremite se - kreće engleska Premijer liga!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.08.2024

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolje od ovoga nema.

NAJBOLJE NA PLANETI: Spremite se - kreće engleska Premijer liga!

Foto: www.profimedia.rs

Ljubitelji fudbala širom sveta s nestrpljenjem su iščekivali početak nove sezone najbolje lige na svetu - Premijer lige Engleske.

Prva utakmica ove sezone odigraće se na  Old Traford, gde će se sastati Mančester junajted i Fulam. Meč je zakazan za 21.00 čas, a svi ljubitelji fudbala u našoj zemlji imaće priliku da navedeni duel isprate u direktnom prenosu na TV Arena sport Premium 1.

Mančester junajted, jedan od najtrofejnijih engleskih klubova, ove sezone ima visoke ambicije. Nakon što su doveli nekoliko pojačanja, očekuje se da će "Crveni đavoli" biti konkurentni za osvajanje titule prve nakon više od jedne decenije posta.

Fulam je prethodnu takmičarsku godinu i okviru Premijer lige okončao na 13. poziciji. Ovaj londonski klub ima veliku podršku navijača i želju da pokaže svoj kvalitet u najjačem fudbalskom takmičenju.

Ova prva utakmica sezone predstavljaće pravi test kako za Mančester junajted, tako i za Fulam. Navijači i stručnjaci sa nestrpljenjem iščekuju da vide kako će se ove dve ekipe snaći na terenu i kakav će biti njihov pristup početku sezone.

Premijer liga Engleske uvek donosi uzbuđenje i neizvesnost, a prva utakmica između Mančester junajteda i Fulama obećava da će biti uzbudljiv početak nove sezone. Svi ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se odvijati borba za titulu prvaka ove sezone.

Foto: Tanjug/AP

Dokle može Fulam u novoj sezoni?

 

- Parovi 1. kola Premijer lige Engleske:

Mančester junajted - Fulam

Ipsvič - Liverpul

Arsenal - Vulvs

Everton - Brajton

Njukasl - Sautempton

Notignem forest - Bormut

Vest Hem - Aston Vila

Brentford - Kristal Palas

Čalsi - Mančester Siti

Lester siti - Totenhem

Svi mečevi biđe odigrani od petka 16. do ponedeljka 19. avgusta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading