JA SAM ZVEZDU TRENIRAO DOK NIJE BILO STRUJE I VODE! LALATOVIĆ U SVOM STILU: Možete da me mrzite, ali ne i da mi uzmete kvalitet!

Autor:

Sport

25.08.2024

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nisam imao budžet od 100 miliona, već od milion evra"

JA SAM ZVEZDU TRENIRAO DOK NIJE BILO STRUJE I VODE! LALATOVIĆ U SVOM STILU: Možete da me mrzite, ali ne i da mi uzmete kvalitet!

Foto: Starsport

Fudbaleri Mladosti iz Lučana ostvarili su značajnu pobedu u Užicu nad ekipom Čukaričkog rezultatom 3:1, a ovaj trijumf imao je posebnu težinu zbog jubilarne 200. pobede njihovog Nenada Lalatovića u trenerskoj karijeri. Popularni Lalat, koji je prethodno vodio mnoge Superligaše došao je do još jednog ogromnog podviga, a nakon utakmice nije krio zadovoljstvo, podsetivši na period kada je vodio Crvenu zvezdu i Vojvodinu sa uspehom.

- Nisam ja bio trener Zvezde pet godina, nisam imao budžet od 100 miliona, već budžet od milion evra, kad nije bilo vode i struje. Imam najviše pobeda u istoriji Vojvodine, osvojio sam trofej sa njima. Imam najbolje rezultat sa čačanskim Borcem, niškim Radničkim, to su sve rezultati koje ne spominje niko drugi, pa mi je žao što moram ja da ih spominjem. Možete da me kritikujete, možete da me mrzite, možete da me volite, ali ne možete da mi uzmete neki kvalitet koji imam, izjavio je Lalatović.

Republika

Foto: Starsport

Lalatović na Marakani

Zahvalio se svim igračima koji su tome doprineli.

- Želeo bih da se zahvalim svim igračima koje sam trenirao, nisam ni znao za taj jubilej, saznao sam da je ovo 200. pobeda u mojoj karijeri. Neko nema ni 200 utakmica, a ja imam 200 pobeda. Ali, za to apsolutno nisam zaslužan ja, nego igrači. Kad imate dobre igrače, to je tako. Hvala im za sve što su uradili za mene, uradio sam i ja nešto za njih. Jako sam ponosan na sebe, imam 46 godina, mogu da radim ovaj posao bar još 20 godina. Imati 200 pobeda…, kaže Lalatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading