VELIKI PODVIG: Kosta Nedeljković ispisao istoriju Aston Vile!

Autor:

Sport

17.08.2024

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogromna čast.

VELIKI PODVIG: Kosta Nedeljković ispisao istoriju Aston Vile!

Foto: Profimedia

Danas je istorijski dan za mladog desnog beka Kostu Nedeljkovića, koji je dobio priliku za debi u dresu Aston Vile. Ovaj 18-godišnji Srbin je postao jubilarni 1.000. igrač u istoriji Aston Vile sa najmanje jednom utakmicom za klub, što je zaista podatak za ponos. Otkupljen od strane Aston Vile još zimus za 9.000.000 evra, Nedeljković je ostavljen još šest meseci u Crvenoj zvezdi pre nego što je dobio priliku da pokaže svoj talenat u Engleskoj.

Foto: Profimedia

Kosta Nedeljković

U utakmici protiv Vest Hema, Aston Vila je slavila rezultatom 2:1, zahvaljujući golovima Amadua Onane u četvrtom i Džona Durana u 79. minutu. Iako je Lukas Paketa uspeo da poravna rezultat u 34. minutu, to je bilo sve što smo videli od Vest Hema danas. Ova pobeda je još jedan dokaz da Aston Vila ozbiljno računa na talenat Koste Nedeljkovića, a trener Unaj Emeri ima veliko poverenje u mladog Srbina.

Ovaj debi i pobeda predstavljaju važne momente kako za Kostu Nedeljkovića, tako i za Aston Vilu, koja se nada da će ovaj mladi talentovani desni bek doneti mnogo radosti navijačima u narednim sezonama. Sledi nam još uzbuđenja i iznenađenja u svetu fudbala, a Kosta Nedeljković definitivno obećava sjajnu budućnost. Ovo je veliki podvig za bivšeg igrača Crvene zvezde i to treba da mu bude posebna motivacija za budućnost i sigurno će sve više dobijati šansu u Aston Vili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading