PREMIJER LIGA UPOZNALA SRBINA: Bivši fudbaler Crvene zvezde upisao prvi zvanični nastup za novi tim!

Autor:

Sport

17.08.2024

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki trenutak za Kostu.

PREMIJER LIGA UPOZNALA SRBINA: Bivši fudbaler Crvene zvezde upisao prvi zvanični nastup za novi tim!

Foto: Profimedia

Srpski fudbaler Kosta Nedeljković ostvario je debi za Aston Vilu u prvom kolu nove sezone Premijer lige. Nedeljković je ušao u igru u 82. minutu meča protiv Vest Hema na Olimpijskom stadionu u Londonu, čime je postao prvi srpski fudbaler koji je zaigrao za ovaj tim.

Povreda standardnog desnog beka Aston Vile, Metija Keša, otvorila je priliku za Kostu Nedeljkovića da pokaže svoje veštine. Iako je ulazak u igru bio neočekivan, mladi srpski fudbaler je imao priliku da pokaže svoje umeće u završnici meča koji je završen pobedom Aston Vile rezultatom 2:1.

Foto: Profimedia

Kosta Nedeljković

Nedeljković se na terenu našao u nekoliko situacija, imajući kontakt sa loptom i ističući se svojim prisustvom. Posebno se istakla njegova veoma dobra intervencija u 90. minutu kada je sprečio pokušaj izjednačenja ekipe Vest Hema.

S obzirom na produžetak utakmice za sedam minuta od strane sudije, Nedeljković je imao dovoljno vremena da se prilagodi tempu i intenzitetu Premijer lige. Ovo iskustvo bi moglo biti od velike koristi mladom fudbaleru u narednim utakmicama, s obzirom da je menadžer Aston Vile, Unai Emeri, već imao priliku da ga testira i na prijateljskim mečevima. Nema sumnje da će Nedeljković dobiti priliku da pokaže svoje kvalitete i u budućim utakmicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading