SITI PREGAZIO IPSVIČ - RASPODIJA HALANDA PROTIV NOVJALIJE: Totenhem razbio Everton, Milenković debitovao za ''šumare''!

Autor:

Sport

24.08.2024

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo popodne na Ostrvu,

SITI PREGAZIO IPSVIČ - RASPODIJA HALANDA PROTIV NOVJALIJE: Totenhem razbio Everton, Milenković debitovao za ''šumare''!

Foto: Profimedia

U popodnevnom terminu u Premijer ligi videli smo dosta golova, ali i zanimljivih momenata. Definitivno je potez Džordana Pikforda i Džošua Zikrzee obeležili su ovaj termin do 16.00 časova. 

U drugom kolu engleske Premijer lige, fudbaleri Mančester sitija su pružili spektakularnu igru i zabeležili ubedljivu pobedu nad ekipom Ipsviča rezultatom 4:1. Nakon što su gosti poveli u sedmom minutu, usledio je izvanredan preokret koji je predvodio Erling Haland, postigavši het-trik. Osim Halandovih golova, Kevin De Brujne takođe je zatresao mrežu, pružajući izvanrednu podršku timu.

Fudbaleri Totenhema su kod kuće ostvarili ubedljivu pobedu nad Evertonom rezultatom 4:0. Hjong Min Son se istakao sa dva gola, dok su Bisuma i Romero takođe postigli golove. Meč je obeležio i neobičan kiks Pikforda, koji je direktno poklonio drugi gol protivniku.

Ovo je bila veoma važna pobeda za Tottenham, posebno imajući u vidu predstojeće utakmice protiv Njukasla i Arsenala. Neuspeh na ovoj utakmici mogao je značiti sporiji početak sezone, ali su Spursi uspeli da ostvare ubedljivu pobedu i pokažu svoju snagu.

Za srpsku javnost posebno zanimljiv detalj jeste debi reprezentativca Srbije, Nikole Milenkovića, u Premijer ligi. Milenković je odigrao svih 90 minuta u pobedi Notingem Foresta nad Sautemptonom sa 1:0, uspešno čuvajući mrežu svoje ekipe već na svom debiju. 

OSTALI REZULTATI:

Brajton - Mančester junajted 2:1

Cristal Palas - Vest Hem 0:2

Fulam - Lester 2:1

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading