EKSKLUZIVNI SNIMAK ZA REPUBLIKU ĐANIJA ĆURČIĆA IZ LONDONA! On prvi dobija PEDALU! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.08.2024

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćurčić imao šta da poruči!

EKSKLUZIVNI SNIMAK ZA REPUBLIKU ĐANIJA ĆURČIĆA IZ LONDONA! On prvi dobija PEDALU! (VIDEO)

Foto: ST/N.PANČIĆ

Nakon reprezentativnog fudbala vratio se klupski, a sa njim svima omiljena Premijer liga, koja važi za najbolju i najjaču. Odmah u prvom kolu na Ostrvu smo imali derbi meč između Čelsija i Mančester siti. Izabranici Pepa Gvardiole su stali tamo gde i na kraju prošle takmičarske godine, da terorišu protivnike.

''Građani'' su dobili rezultatom 2:0, a eksluzivno iz Londona za Republiku javio se legendanri Saša Đani Ćurčić koji je prošlog vikenda bio na Stamford Bridžu i izneo svoje utiske za naš portal.

- Utakmica je bila kao i svaka u najjačoj planetarnij pozornici na Svetu. Enco Mareska (prim. aut. trener Česija) prvi dobija pedalu u Premijer ligi. Siti uzima titulu - poručio je Ćurčić, direktno iz glavnog grada Engleske.

Saša Ćurčić je poznato bio kao fudbaler sa velikim talentom, ali mu luda glava nije dozvolila da napravi još veću karijeru. Đani je svoju karijeru počeo na Karaburmi u dresu OFK Beograda, da bi nastavio u Partizanu. Potom se uputio u inostanstvo, tačnije u Premijer ligz gde je proveo najveći deo svoje karijere. 

Nosio je dresove Boltona, Kristal Palasa i Aston Vile. Takođe, poznat je i po učešću rijaliti programu Veliki Brat za poznate 2007. godine kada je bio i pobednik. Svojojm harizmom i humorom uvek privlaču veliku pažnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading