VRAĆA SE U ZVEZDU? Bivši fudbaler crveno-belih višak u svom klubu!

Autor:

Sport

23.08.2024

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo bi sjajan posao šampiona Srbije.

VRAĆA SE U ZVEZDU? Bivši fudbaler crveno-belih višak u svom klubu!

Foto: Starsport

Protekle zime, Stefan Mitrović je napustio Crvenu zvezdu i prešao u Veronu za iznos od 1.300.000 evra. Iako je do sada upisao deset nastupa u Seriji A, njegova minutaža je bila prilično ograničena, a na početku aktuelne sezone je često završavao na klupi. Italijanski mediji izveštavaju da trener Paolo Zaneti ne računa ozbiljno na Mitrovića, što bi moglo rezultirati njegovim napuštanjem Verone posle samo šest meseci.

Foto: Starsport

Stefan Mitrović

Verona bi bila spremna da pusti Mitrovića na pozajmicu, s obzirom na to da je malo verovatno da će se izboriti za značajniju minutažu u nastavku sezone. Sa druge strane, njegovo odsustvo sa spiska reprezentacije Srbije od utakmice protiv Litvanije u septembru prošle godine ukazuje na potrebu za pronalaženjem sredine u kojoj će dobiti priliku za igru. S obzirom da je prelazni rok u toku, ostaje da vidimo da li je možda na pomolu povratak Mitrovića na "Marakanu".

Stefan Mitrović, bivši fudbaler Crvene zvezde i Radničkog iz Niša, sada se suočava sa izazovima prilagođavanja na italijanski fudbal i konkurenciju u Veroni. Iako je cena njegovog transfera bila značajna, pitanje je da li će uspeti da se nametne u svojoj novoj sredini. Sa samo deset nastupa u Seriji A, Mitrović će morati da pronađe način da pokaže svoj puni potencijal i da se izbori za veću minutažu u narednim mesecima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading