FUDBALER ZVEZDE NA METI BUNDESLIGAŠA: U Ljutice Bogdana stigla višemilionska ponuda!

Autor:

Sport

23.08.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda bi mogla lepo da zaradi.

FUDBALER ZVEZDE NA METI BUNDESLIGAŠA: U Ljutice Bogdana stigla višemilionska ponuda!

Foto: Starsport

Crvena zvezda razmatra mogućnost prodaje Nasera Đige Hofenhajmu za iznos od šest do sedam miliona evra, ali konačna odluka o transferu neće biti doneta sve do 29. avgusta, nakon završetka kvalifikacija za Ligu šampiona. Prema izvorima sa „Fussbal.news“ portala, Điga je visoko pozicioniran na listi prioriteta Hofenhajma, a postoji realna mogućnost da se ovaj transfer realizuje.

Tim iz Ljutice Bogdana je trenutno fokusiran na revanš utakmicu sa Bode Glimtom, pripremajući se za različite strategije u slučaju prolaska ili eliminacije. Hofenhajm je spreman da sačeka ishod ove utakmice pre nego što preduzme konkretne korake ka realizaciji transfera. Krajnji rok za transfere u Bundes ligi Nemačke je 30. avgust, a Hofenhajm je voljan da plati obeštećenje od najviše sedam miliona evra za usluge Đige.

Foto: Starsport

Naser Điga

Sjajna igra Đige protiv Bode Glimta u Norveškoj ojačala je stav odgovornih lica u Hofenhajmu da bi ovaj reprezentativac Burkine Faso mogao da bude rešenje za njihov tim. Međutim, iako postoji interesovanje za Đigu, Hofenhajm razmatra i druge opcije, budući da je i dalje otvorena mogućnost da igrač ostane u Crvenoj zvezdi.

Crvena zvezda je Đigu otkupila od Bazela za 2,2 miliona evra, te bi sada, ukoliko dođe do transfera, mogla da zaradi višestruko više. Očekuje se da će konačna odluka biti doneta u skorije vreme, a svi zainteresovani će sa nestrpljenjem iščekivati ishod ove transfer sage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading