BIO LJUBIMAC DELIJA, SADA JE PRED NOVIM IZAZOVOM: Bivši fudbaler Zvezde pred novim angažmanom!

Autor:

Sport

22.08.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme ja za promene!

BIO LJUBIMAC DELIJA, SADA JE PRED NOVIM IZAZOVOM: Bivši fudbaler Zvezde pred novim angažmanom!

Foto: Starsport

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Ohi Omoijuanfo, trebalo bi da napusti Brondbi ovog leta. Norvežanin je postao ljubimac "delija" tokom svog boravka u Crvenoj zvezdi, a sada se spekuliše da danski klub traži visoku cenu za njegov transfer. Navodno, klub za Omoijuanfa traži čak 500.000 evra. Ohi je stigao u Brondbi iz Crvene zvezde za obeštećenje od 1.350.000 evra i ostvario zapažene rezultate tokom svoje karijere u ovom klubu.

Foto: Starsport

Ohi Omoijaunfo

Osim interesa iz Danske, javio se i turski klub Rize koji želi Omoijuanfa u svojim redovima. Ovo interesovanje dodatno potvrđuje kvalitet i reputaciju koju je Ohi stekao tokom svoje karijere. Očigledno je da postoji veliki interes za ovog talentovanog fudbalera, što će sigurno dodatno doprineti dinamici transfer tržišta.

Ohi Omoijuanfo je u Brondbi stigao 2022. godine i odmah je ostavio značajan utisak, postigavši 13 golova u prvoj sezoni, a potom i 10 u drugoj. Međutim, u ovoj sezoni se našao u drugom planu iza Matijasa Kistgardena. Ovaj uspon i pad u formi jasno pokazuju koliko je fudbalski svet dinamičan i nepredvidiv, ali i koliko je bitno prilagoditi se novim okolnostima i izazovima.

Očekuje se da će budući transfer Omoijuanfa biti praćen velikom pažnjom navijača i ljubitelja fudbala širom sveta, a njegova karijera će sigurno nastaviti da intrigira i inspiriše mlade fudbalere. Svi ljubitelji sporta sa nestrpljenjem iščekuju razrešenje oko njegovog budućeg kluba i transfera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading